Pokemon GO: cum să surprindeți formele ULTRA de Unown

Pokemon Go Ultra

Unown este unul dintre cei mai enigmatici Pokemon și se poate prezenta în sălbăticie, luând forma celor 26 de litere ale alfabetului. În acest mini-ghid, vă explicăm cum să obțineți formele ULTRA Unown în Pokemon GO.

Datorită muncii grele depuse de antrenori pentru a finaliza ultima provocare globală Pokemon GO, Laboratoarele Niantic a decis să recompenseze jucătorii oferind o serie de bonusuri și recompense care trebuie obținute în următoarele trei săptămâni.

În săptămâna dintre 2 și 9 septembrie, în special, toți jucătorii GO Pokemon vor avea șansa de a primi formularele ULTRA de Unown. Să vedem cum.

Cum să obțineți formularele ULTRA Unown în Pokemon GO

Pentru a obține formularele ULTRA Unown, jucătorii Pokemon GO vor trebui să ia terenul în cursul săptămânii între 2 și 9 septembrie numită „călătoria către Johto”. În această săptămână (pentru a fi mai precis, de la 22:00 (GMT +2) în 2 septembrie până la 22:00 (GMT +2) pe 9 septembrie), cu o doză bună de noroc, va fi posibil pentru a deschide formularele ULTRA Unown din ouăle de 10 km.

Prin urmare, tot ce trebuie să faceți pentru a obține formele ULTRA de Unown, este să obțineți cât mai multe ouă de la 10 km în timpul săptămânii dintre 2 și 9 septembrie și să eclozați până când găsiți formele Unown. Pentru a obține ouăle, va trebui să vizitați Pokestops (vizitați cât mai multe), în timp ce pentru a le deschide mai ușor, puteți activează thynynro-aventura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *