Pokemon GO își sărbătorește a treia zi de naștere cu 1 miliard de descărcări

Pokemon GO s-a transformat trei luna trecută, iar odată cu ziua de naștere a apărut câteva statistici noi care arată cât de bine s-a descurcat cu jocul mobil de capturare a monștrilor în perioada de viață relativ scurtă.

De la Pokemon GO S-a descărcat prima dată pe 6 iulie 2016, a fost descărcat de mai bine de 1 miliard de ori și se află drept unul dintre cele mai mari sume de jocuri mobile occidentale.

Știrile vin printr-un set de remorci noi The Pokemon Company lansat, cel mai lung dintre care poate fi văzut mai sus. Pentru expertul nostru și editorul japonez Ashley Shankle, rețeaua de informații specifică este chiar la sfârșit.

Potrivit unei declarații, Niantic a făcut chiar înainte ca jocul să ajungă pe dispozitivele Apple, jumătate din aceste descărcări – 500 milioane – au venit primele trei luni de la lansarea Pokemon GO (mulțumesc Gamasutra ).

Un lucru demn de remarcat este că aceste numere nu înseamnă neapărat că fiecare descărcare este de la un utilizator unic. Cu toate acestea, este puțin probabil ca cele 500 de milioane de descărcări suplimentare din ultimii doi ani și jumătate să provin din re-descărcări.

Grupul analist de date mobile Sensor Tower a lansat noi informații în iulie care arată modul în care aceste numere se traduc în final și în profit. În primii trei ani, Pokemon GO a adus 2,65 miliarde de dolari, ceea ce îl face al doilea cel mai profitabil joc mobil dezvoltat în Occident pe piață, mult peste Candy Crush Saga și depășit doar de Clash of Clans .

Treizeci și cinci la sută din acea cheltuială, sau 928 milioane USD, provin de la jucători americani, jucătorii japonezi fiind în urmă cu 29% sau 779 milioane USD. Interesant este că Germania se află în fața restului Europei cu șase la sută din veniturile jocului, adică 159 de milioane de dolari. Indiferent dacă din această cauză turneul de vară Pokemon GO atinge întotdeauna Germania sau dacă festivalul se desfășoară în Germania nu este clar.

Ceea ce este clar este că Pokemon GO nu merge nicăieri în curând. De fapt, Niantic continuă să se adauge la joc, cu includerea Team Rocket și Shadow Pokemon fiind cea mai recentă expansiune, menținând jucătorii ocupați în întreaga lume.

! Funcție (f, b, e, v , n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *