Pokémon GO: noua oră legendară dedicată astăzi Giratinei

Pokémon Go: Eevee va evolua în curând în Glaceon și Leafeon?

Acesta este un moment deosebit de provocator Pokemon GO jucători, care se confruntă cu al doilea Ora legendară azi în 24 de ore. După ce ieri este dedicat mewtwo de fapt, astăzi toți antrenorii vor avea șansa de a o surprinde pe Giratina, care va juca în Razele Legendare de la 18 la 19.

În această oră, va fi posibil să vă alăturați împreună cu grupul de prieteni, pentru a vă provoca Giratina și încercați să-l capturați, ca întotdeauna și în Lucios versiune, în toate sălile de sport gratuite.

Dacă intenționați să achiziționați o copie a pokémon-ului, atunci ar putea fi ocazia potrivită de a o face, având în vedere că Giratina va abandona apoi Pokémon GO Raziile din 17 octombrie, pentru a face loc pentru anul 2019 Halloween eveniment (multe puncte la Darkrai pentru înlocuirea Giratinei în Raiduri).

Cu toate acestea, despre evenimentele viitoare ale Pokémon GO, le vom trata atunci când vor primi știri. Acum există o Giratina de capturat: dacă aveți nevoie de sugestii, aruncați o privire asupra noastră ghid pentru completarea raidului Giratina, cu tot pokémon-ul și mișcările sugerate să se ocupe cel mai bine cu creatura legendară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *