Pokemon Go: Pikachu va reveni cu toate pălăriile din 6 până în 12 august

 Pokemon Go

Pikachu a fost protagonistul a numeroase apariții speciale în Pokemon GO cum ar fi cele care l-au văzut purtând diferite pălării. Niantic Labs a anunțat că creatura va reveni să apară în Pokemon GO cu toate pălăriile sale, datorită unui eveniment care va avea loc între 6 și 12 august.

De mâine până la 12 august, prin urmare, toți Pokemon GO antrenorii vor putea întâlni în sălbăticie toate variantele Pikachu cu pălăria .

Dacă vă amintiți, de-a lungul lunilor Pikachu are a fost protagonistul mai multor evenimente care l-au văzut purtând o pălărie specială, precum Crăciunul sau Detectivul Pikachu. Tocmai recent, am explicat cum să obținem Pikachu cu pălăria One Piece în timpul unui eveniment tematic recent.

Noul eveniment de la început de mâine va funcționa exact ca și celelalte, cu diferența că Pikachu poate apărea cu oricare dintre purtările sale anterioare. pălării. Tot ce mai rămâne este să-l cauți în sălbăticie, sperând să găsești toate exemplarele care lipsesc din colecția ta. Va fi timp până pe 12 august, ziua în care evenimentul se va încheia.

Sunteți gata să adunați cu pălăria toate variantele speciale ale lui Pikachu? Între timp, să ne amintim că până pe 2 septembrie va fi posibilă capturarea Rayquaza, tot în versiunea cromatică. În acest sens, nu uitați să consultați ghidul nostru cu privire la Raidul Razaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *