Pokémon Go sărbătorește peste 1 miliard de descărcări cu un nou trailer

 POKEMON GO

Compania Pokémon a lansat un nou trailer dedicat Pokémon GO, un titlu augmentat de telefonie mobilă de renume mondial dedicat micilor iubiți monștri ai Nintendo.

După cum remarcă Serebii.net, un portal specializat în Pokemon care a tradus adnotările scrise care apar în trailer, jocul dezvoltat de Niantic Labs în sinergie cu Game Freak, Nintendo și The Pokémon Company a atins și a depășit pragul de 1 miliard de descărcări la nivel mondial. Deși trebuie să luăm în considerare posibilitatea creării mai multor conturi și a descărcării aplicației pe orice smartphone sau tabletă Android sau iOS, acesta este, fără îndoială, un obiectiv impresionant, care nu face altceva decât să sublinieze potențialul enorm pe care această franciză îl continuă să-l exercite asupra jucătorilor, întâmplător.

Din 2016, anul de debut al jocului, Pokémon GO a continuat să se extindă și să evolueze fără întrerupere: în ultimele zile, de exemplu, spațiul Pokémon a fost anunțat în inventar, în timp ce acolo sunt zvonuri despre sosirea unui eveniment tematic de Soare și Lună. Prestigiul Pokémon GO continuă să crească și după livrarea premiului Sports in Life și anunțarea primului turneu competitiv care va avea loc la Pokémon GO Invitational.

Serebii Update: Pokémon GO a fost descărcat de 1 miliard de ori de atunci lansarea sa în iulie 2016 https://t.co/gDbXkHSvkT pic.twitter.com/2XcXzUbo5u[19659004Alan—Serebiinet(@SerebiiNet)31iulie2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *