Pokemon Go și Ziua comunității: a anunțat evenimentul din septembrie!

Pokemon Go și Ziua Comunității

Ziua comunității a devenit acum un eveniment obișnuit pentru publicul larg Pokemon GO ventilatoare. Luna septembrie 2019 nu va face excepție: Niantic a dezvăluit într-adevăr primele detalii despre noul eveniment.

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, echipa de dezvoltare a lansat o scurtă remorcă teaser care anunța septembrie Ziua comunității. După cum puteți vedea pe twitter în partea de jos a acestei știri, evenimentul va avea loc pe septembrie 15. În cursul zilei de duminică, evenimentul va rămâne activ pentru o perioadă limitată de timp, între 11:00 și 14:00 în fusul orar local.

Turtwig pokemon va fi protagonistul absolut al noii zile comunitare. Licitația iarbă de tip creatura, care a apărut pentru prima dată cu ocazia debutului din a patra generație, poate fi, prin urmare, capturată de aspiranții Pokemon Maeștri. Antrenorii deosebit de norocoși vor avea, de asemenea, ocazia să întâlnească un Turtwig cromatic / strălucitor. anunțatul bonusuri includeți o cantitate triplă de stardust de captare și o durată pentru momeli de trei ore. mișcare exclusivă Ziua Comunității nu a fost încă împărtășită.

În așteptarea lunii septembrie, vă reamintim că în Pokemon GO este posibil captura un Poliwag cromatic sau încercați să adăugați o specială Pikachu cu o pălărie la echipa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *