Pokemon Go: Ultimele ore pentru a captura Rayquaza și Rayquaza Shiny

Rayquaza  data-lazy-srcset=

Rayquaza și Rayquaza Shiny au fost protagoniștii Legendary Raids of Pokemon GO în timpul verii, dar începând cu ora 22:00 (ora italiană) de luni 2 septembrie, cei doi Pokemon vor dispărea definitiv lăsând locul în Câini legendari ai lui Johto.

„Se spune că Rayquaza a trăit sute de milioane de ani în stratul de ozon, coborând doar pentru a încheia ciocnirea dintre Kyogre și Groudon. Având în vedere că Kyogre și Groudon au activat de curând, nu este surprinzător faptul că acest Pokemon normal solitar a reapărut în locul lor!

Cu mult noroc, s-ar putea să întâlniți o Rayquaza cromatică. Acest Pokemon Dragon și Flying Legendary este slab la atacurile de tip Ice, Rock, Dragon și Fairy. De fapt, Rayquaza are o slăbiciune de patru ori în atacurile de tip Ice, așa că asigurați-vă că aveți Pokemon cu acele atacuri gata când intrați în luptă!

În weekend a fost posibil prinde Rayquaza în Raid Ultima Ora, până la ora 19:00 (GMT +2) din 1 septembrie, profitați de aceste ultime ore pentru a avea șansa să întâlniți rarele Varianta lucioasă / cromatică. Din 16 septembrie, a cincea generație de Pokemon GO vine, Niantic Labs se pregătește să înfrunte toamna cu vești grozave pentru toți antrenorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *