Pokémon Go, Ziua comunității Ralts Astăzi, 3 august: program de deschidere, mutare exclusivă și bonusuri

 Pokémon Go, Ralts Community Day Today

În acea zi a lunii a venit din nou, antrenori. Astăzi, 3 august, de la 16:00 la 19:00 (GMT +2) va avea loc Ziua comunității Ralturilor, un monstru Psycho / Folletto din a treia generație din regiunea Hoenn.

Cu în ceea ce privește Pokemon, în Pokédex se poate citi: „Ralts percepe emoțiile oamenilor folosind coarnele așezate pe cap. Oamenii sunt rareori văzuți, dar dacă percepe energie pozitivă de la cineva, este posibil să se apropie ”. În timpul evenimentului, puteți găsi Ralturi în sălbăticie într-un mod mult mai frecvent decât în ​​mod obișnuit, în timp ce cei norocoși dintre voi ar putea chiar să întâlnească versiunea sa Shiny caracterizată printr-o culoare albastră, în loc de verde. Gardevoir și Gallade care vor evolua de la Ralts în decurs de o oră de la sfârșitul evenimentului vor învăța mișcarea exclusivă de tip psiho-sincope care nu poate fi cunoscută în alt mod.

Ca întotdeauna, în timpul Zilei Comunității vă puteți baza pe două bonusuri distincte: distanța de eclozare a ouălor va fi redusă la 25%, iar momelile vor dura trei ore. Pachetul special pentru „Ziua Comunității este de asemenea disponibil pentru cumpărare în magazin, care oferă 480 de bile Ultra, 2 incubatoare, 2 super incubatoare și 1 modul de momeală pentru 480 de monede.

Înainte de a vă lăsa să pregătiți, amintim că un nou eveniment dedicat pachetelor de prietenie va avea loc luni, 5 august, în timp ce Pokemonul Dragonic Rayquaza vă va aștepta în Raiduri până pe 2 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *