Pokémon Let’s Go Pikachu and Eevee: Distribuția Mewtwo urmează să înceapă în Europa

 Detectivul Pikachu și Pokemon Let's Go Pikachu Eevee Nintendo Italia anunță o promoție

În conformitate cu ceea ce este posibil să înveți pe net, Compania Pokémon se pregătește să lanseze distribuția gratuită a legendarului MewTwo către jucătorii europeni ai Pokémon Let's Go Pikachu și Eevee.

Acest lucru a fost raportat de portalul Serebii, potrivit căruia distribuția va avea loc în perioada 9 august – 6 septembrie în magazinele de lanțuri de jucării Smyths Toy în Regatul Unit și în Germania și PicWicToys în Franța. Inițiativa este legată de lansarea (care a avut loc astăzi) a Mental Tuning, o nouă extindere a jocului de cărți de colecție Pokémon Sun și Moon. Jucătorii vor primi un cod pentru a răscumpăra un nivel 70 MewTwo care va avea cele mai multe statistici și va cunoaște atacurile Psychic, Ball Shadow, Barrier și Calm. Nu există încă nicio știre cu privire la distribuția pe sol italian, așteptăm o declarație oficială.

Prima distribuție a MewTwo a fost deja realizată în aprilie trecută în exclusivitate în Japonia pentru a celebra lansarea filmului în grafică computerizată Mewtwo Strikes Înapoi: Evoluție, încă nepublicată în țara noastră. În orice caz, am dori să specificăm că Genetic Pokemon poate fi obținut și în joc după completarea poveștii principale și dobândirea titlului de Campion al Ligii Pokemon, chiar dacă este o versiune netrăită. Pentru mai multe informații, consultați ghidul pentru a captura MewTwo în Pokémom Let’s Go.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *