Pokemon Maeștri: Cum să evoluezi Pokemon

Maeștri Pokemon este aici și instructorii din întreaga lume se ating de ecranele lor până când degetele se rup, încercând să-și niveleze echipa pentru a fi cel mai bun antrenor din lume. O parte din urcarea pe această scară este evoluarea Pokemonului tău, ceea ce se dovedește a fi o sarcină foarte diferită de restul seriei.

După cum probabil știți, voi nu poate schimba Pokemonul într-o pereche de sincronizare, dar este posibil să nu știți că unele dintre ele pot evolua. Știind cum să vă evoluați Pokemonul în Maeștri Pokemon este un pas critic pentru a vă asigura că echipa dvs. are ceea ce este nevoie pentru a ajunge în vârf.

Cel mai nou și unic mecanic din Maeștri Pokemon este sincronizare pereche. Această pereche este un combo al unui antrenor dintr-un principal anterior Pokemon joc de serie și un Pokemon despre care se știe că le-au folosit. De exemplu, Brock are Onyx, Misty are Starmie, iar Barry are Piplup.

Fiecare pereche de sincronizare are notări diferite, care sunt notate de stele. Cu cât stelele sunt mai mari, cu atât potențialul perechei de sincronizare trebuie să devină … cu atât mai bine.

Trei perechi de sincronizare sunt cele mai scăzute, în timp ce cele cinci stele sunt cele mai mari, iar fiecare evaluează un nivel de capacitate:

  • Trei perechi de stele au un nivel nivel de 90
  • Patru perechi de stele au un plafon de 95
  • Cinci perechi de stele au un nivel nivel de 100

La ce se reduce acest lucru este faptul că perechile de sincronizare de trei și patru stele vor fi în cele din urmă inutile în fața a cinci stele, întrucât perechile de cinci stele vor eclipsa până și patru stele în cele mai semnificative moduri.

Cum să evoluezi Maeștri Pokemon

Ca în cazul oricărui RPG, vă veți ridica nivelul pentru a deveni mai puternic. Te nivelezi Maeștri Pokemon prin luptă și folosind manuale de nivel.

În seria principală de jocuri, diferiți niveluri de Pokemon cresc la niveluri diferite – unii evoluează devreme la nivelul adolescenților, în timp ce alții trebuie să depășească nivelul 30.

În acest joc, un Pokemon prima evoluție se întâmplă la nivelul 30 si a doua evoluție se întâmplă la nivelul 45 dacă au unul.

În cazul lui Barry și Piplup, Pokemon din această pereche de sincronizare va crește la 30 de ani, în ciuda nivelului la 16 în seria principală.

Evoluția Pokemonului dvs. nu necesită doar nivelarea acestora, va trebui să aveți nevoie de resurse de la magazin în joc.

Pentru a cumpăra aceste articole, consultați Tricia și accesați meniul Schimb de articole. Acolo veți putea cumpăra cele două tipuri de articole de evoluție utilizate: Cărți de evoluție și Cristale de evoluție.

Prima dvs. achiziție de Evolution Shards, folosită pentru evoluțiile din prima etapă, va fi doar 1.000 pentru 5. După ce achiziționați cioburile pentru 1.000 de două ori, va trebui să plătiți 10.000 pentru un set de cinci dintre ele.

Prima dvs. achiziție de Evolution Crystals, utilizată pentru evoluțiile din etapa a doua, este 5.000 pentru 3. După aceea, filmează până la 300.000 pentru doar 1.

Datorită caracterului prohibitiv al costului evoluției în Maeștri Pokemon, veți dori să planificați cine doriți să evoluați mai devreme. Nu vă pierdeți resursele pe un Pokemon pe care nu îl vedeți folosind – de asemenea păstrează-l la cinci stele.

După ce ați ajuns la nivelul 30 sau 45 și ați dobândit o cantitate suficientă de covoare sau cristale de evoluție, sunteți gata să luptați pentru evoluție. Puteți accesa bătălie de evoluție mergând la Explore apoi găsind-o în secțiunea Sync Pair Story pentru duo pe care doriți să evoluați.

Bătăliile evoluției sunt unu la unu în loc de cele trei-pe-trei normale. Luptele, mai ales pentru a doua etapă a evoluției, sunt incredibil de dificile. Probabil va trebui să depășești nivelul pentru a-ți învinge adversarul și a evolua.

Când vreau să evoluez Piplup-ul lui Barry de două ori, aceștia vor fi pașii:

  1. Perechea ar trebui să fie la nivelul 30 pentru a deveni Prinplup
  2. Aș avea nevoie să cheltuiesc 1.000 de monede în Maeștri Pokemon magazin pentru a obține Evolution Shards x 5.
  3. Învinge-l pe antrenorul Cheryl și pe Blissey-ul ei folosind Barry și Piplup
  4. După ce a învins-o, Piplup va deveni Prinplup
  5. Repetați procesul la nivelul 45 pentru a deveni Empoleon.

—-

Asta o face pentru procesul de evoluție din Maeștri Pokemon. Cine vei evolua sau ai evoluat deja în primul rând în jocul tău? Am plecat, evident, cu Piplup! Spune-ne alegerea ta în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *