Pokemon Studio Creatures angajează dezvoltatori noi pentru detectivul Pikachu 2

Pokemon Studio

Pokemon Studio Creatures a publicat noi anunțuri de locuri de muncă pe portalul său, cu scopul de a găsi noi dezvoltatori pentru a adăuga la echipa sa Detectivul Pikachu 2, noul capitol al seriei așteptate să ajungă mai departe Nintendo Switch.

Chiar dacă Sabie și scut Pokemon atrag atenția tuturor fanilor Pokemon Intrerupator, cu multe noi anunțuri programate pentru 7 august, nu uitați Detectivul Pikachu 2, continuarea spin-off-ului cu același nume lansat pe Nintendo 3DS se aștepta să ajungă pe Switch.

Conform noilor anunțuri de muncă publicate pe portalul din Pokemon Studio Creatures, casa de software a căutat noi personalități care să fie adăugate personalului său, pentru a continua și a accelera dezvoltarea detectivului Pikachu 2.

În acest caz, studioul a căutat planificatori de jocuri digitale, un programator de jocuri, un inginer CG și mai mulți designeri 3DCG care ar trebui să lucreze la modele poligonale și efecte vizuale. În partea de jos a paginii, veți găsi câteva imagini cu primele modele ale personajelor care vor fi introduse în joc.

Reamintim că Detectivul Pikachu 2 a fost anunțat luna mai trecută și că jocul este încă fără o fereastră oficială de lansare. Pentru a afla mai multe, tot ce mai rămâne este să aștepți detalii suplimentare de la Nintendo și Pokemon Studio Creatures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *