Pokemon Sword and Shield: Comutați un nou joc de joc începând cu 7 august!

 Pokémon Sword and Shield: Câștigătorul Concursului Uniqlo este descalificat

Dezvoltatorii Game Freak și eșaloanele superioare ale Pokémon Company publică o actualizare importantă pe canalele lor sociale pentru a repara un eveniment în după-amiaza zilei de 7 august. asta ne va permite să descoperim multe informații noi despre joc și pe conținutul mult așteptatului exclusiv Nintendo Switch.

Mesajul autorilor japonezi invită toți formatorii care se pregătesc să umple Galar Pokédex să participe la o Pokemon Sword și Eveniment scut care va avea loc începând cu la 15:00 (GMT +2) în Miercuri, 7 august .

Actualizarea în cauză, așa cum s-a întâmplat recent, ar trebui să continue contururile unui film în streaming îmbogățit de comentariul fierbinte al celor mai proeminenți membri ai echipei Game Freak: întotdeauna cu ocazia acestui eveniment, forjele digitale ale casei de software japoneze puteau publica și un rezumat sh eet din noutățile gameplay-ului care ne așteaptă cu următorii blockbusters open-world, cum ar fi caracteristica Gigamax și evoluțiile speciale ale creaturilor individuale care vor popula Regiunea Galar.

Numirea din 7 august ar putea fi folosită și de către Game Freak management, pentru a clarifica o dată pentru totdeauna problema spinoasă a modelelor Pokemon poligonale reciclate din celelalte capitole ale seriei. În orice caz, trebuie doar să așteptăm după-amiaza zilei de miercuri 7 august pentru a afla ce se gătește: între timp, vă reamintim că universul digital Pokemon Spada și Scudo se va deschide oficial pe 15 noiembrie exclusiv pe Nintendo Switch și, desigur, pe Nintendo Switch Lite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *