Porniți-vă poltergustul cu 6 minute de noul Luigi & # 039; s Conac 3 Film

Conacul lui Luigi 3 este chiar după colț, lansare pe 31 octombrie. Asta e Halloween, în caz că ai uitat.

În ciuda lansării sale iminente și primind o oarecare atenție la E3. Conacul lui Luigi 3 pare să zboare sub radar în cea mai mare parte. Cu toate acestea, Nintendo Japonia a făcut recent niște măsuri pentru a remedia asta cu un nou trailer, de șase minute, care afișează unele dintre locurile variate, Luigi va fi obligat să viziteze și o mână de dușmani provocatori pe care îi va întâlni.

După ce am văzut petrecerea turistică Mario neplăcută la hotelul bântuit, vedem întoarcerea regelui Boo, probabil ca principalul antagonist al jocului. Apoi, accentul trece la evidențierea a trei dintre etajele tematice ale hotelului.

Există grădina pe care am văzut-o până acum, care pare să beneficieze de faptul că este mult mai mare și evident redată mai bine decât conacul cu temă similară Conacul lui Luigi: Luna întunecată. Remorca prezintă, de asemenea, o parte din podeaua înfrumusețată a deșertului și o podea a discotecii plină de lumină de neon, de asemenea câteva filme noi din SUA arată că Luigi își va pune capul cu un DJ nedeslușit.

De asemenea, obținem o privire detaliată a modului în care funcționează controlul Googi și se pare că puzzle-urile cu temă Googi vor face din Googi o necesitate pentru o mare parte din călătoria lui Luigi. spre deosebire de rolul doppelgangerului goopy în 3DS-ul recent Conacul lui Luigi reface.

În cele din urmă, merită remarcat cât de bine Conacul lui Luigi 3 arata in general. În timp ce în mod natural va trebui să așteptăm un pic mai mult pentru defecțiuni tehnologice și pentru a vedea cum funcționează, este sigur să spunem noul Conacul lui Luigi este unul dintre jocurile cu aspect mai bun de pe Nintendo Switch.

Rămâneți la curent cu analiza noastră oficială a jocului care va veni la începutul lunii noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *