Președintele Trump, alți politicieni învinovățesc jocurile video pentru împușcături în masă

În urma filmărilor în masă oribile din El Paso, Texas și Dayton, Ohio, care au avut loc în weekend, luni dimineața, președintele Donald Trump s-a adresat lumii de la Casa Albă. El a prezentat legislația propusă și măsurile pe care administrația speră să le facă pentru a preveni viitoarele împușcări în masă.

Printre acești pași, care includ implementarea legilor privind pavilionul roșu și facilitarea cooperării dintre guvernul federal și agențiile locale și de stat, a menționat în mod special președintele. jocurile video și impactul lor cultural perceput.

Trebuie să oprim glorificarea violenței în societatea noastră. Aceasta include jocurile video groaznice și pline de gri, care sunt acum obișnuite. Astăzi este prea ușor pentru tinerii cu probleme să se înconjoare de o cultură care sărbătorește violența.

Trebuie să oprim sau să reducem substanțial acest lucru și trebuie să înceapă imediat. Schimbarea culturală este grea, dar fiecare dintre noi poate alege să construiască o cultură care sărbătorește valorile și demnitatea inerente a vieții umane. Asta trebuie să facem.

Întreaga adresă a președintelui poate fi văzută aici . Începe în jurul valorii de 13:25, iar comentariile lui Trump despre jocurile video încep în jurul valorii de la 19:30.

Trump nu a detaliat modul în care administrația, parlamentarii sau oficialii ar putea investiga sau evalua jocurile video – dacă, în cele din urmă, deloc. Comentariile sale care critică media vin alături de alții care lansează internetul pentru a fi un lobby pentru idei violente și răuvoitoare.

Trebuie să recunoaștem că internetul [sic] a oferit o cale periculoasă pentru a radicaliza mințile tulburate și a efectua acte demențiale. Trebuie să strălucească pe adâncurile întunecate ale Internetului și să oprim crimele în masă înainte de a începe.

În urma filmărilor din Parkland, Florida, în 2018, Trump s-a întâlnit cu reprezentanți ai ESA și ESRB precum și cu câțiva critici vocali ai industriei, pentru a discuta natura violenței în mediu.

La acea vreme, Entertainment Software Association (ESA), care se poziționează ca un „avocat” pentru industria jocurilor video, a salutat summit-ul ca „oportunitate de a avea o conversație bazată pe fapte despre evaluările jocurilor video, industria noastră angajamentul față de părinți și instrumentele pe care le oferim pentru a face alegeri de divertisment în cunoștință de cauză. "

Nu au fost adoptate legi sau reglementări noi sau cu privire la industria jocurilor video în urma acelei întâlniri din 2018.

Ca răspuns la cele mai recente comentarii ale lui Trump asupra industriei, ESA a declarat într-o declarație astăzi:

Peste 165 de milioane de americani se bucură de jocuri video, iar miliarde de oameni joacă jocuri video în întreaga lume. Cu toate acestea, alte societăți, în care jocurile video sunt jucate la fel de avid, nu se confruntă cu nivelurile tragice de violență care au loc în SUA

International Game Developers Association și International Game Developers Association Foundation, cele mai mari două grupuri de advocacy pentru dezvoltatori de jocuri din lumea, a răspuns și criticilor lui Trump față de jocurile video.

Renee Gittins, director executiv al IGDA și Nika Nour, director executiv al IGDAF, a declarat într-o declarație oferită GameSkinny și altor mijloace de comunicare prin e-mail:

Cele mai profunde condoleanțe și inimile noastre le ies victimelor și familiilor. afectat de evenimentele tragice din Dayton, Ohio și El Paso, Texas. Societatea a îndurat prea multe acte inutile de violență și împușcături în masă groaznice.

Blamarea jocurilor video distrage atenția de la problemele mai ample. Există o cantitate copleșitoare de cercetări care consideră că nu există dovezi care să lege jocurile video de violență. Jocurile video nu provoacă violență și susținem eforturile de a întrerupe aceste informații greșite.

Cu toate acestea, nu doar președintele Trump îndreaptă degetul spre jocurile video. Alți lideri republicani au menționat și jocurile video ca o problemă în ceea ce privește filmările în masă.

Liderul minorității din casă, Kevin McCarthy, a citat jocurile video într-un interviu recent cu Fox News.

Dar ideea acestor jocuri video care dezumanizează indivizii să aibă un joc de fotografiere a persoanelor și a altora – am simțit întotdeauna că aceasta este o problemă pentru generațiile viitoare și altele. Am urmărit din studiile arătate mai înainte despre ceea ce face la persoane fizice.

Când te uiți la aceste fotografii despre cum au avut loc, poți vedea acțiunile din jocurile video și altele. Dar ceea ce mi-ar plăcea să fac este să mă asigur, doar să obții toate faptele.

Un clip al comentariilor lui McCarthy a fost capturat de John Whitehouse și încărcat pe Twitter. Poate fi văzut mai jos:

clip aici – sare foarte mult de pe Tx. Comentariile locotenentului Gov Dan Patrick la F&F anterior pic.twitter.com/J8PqvNtvz0

 – John Whitehouse (@existentialfish) 4 august 2019
  

Înainte de comentariile lui McCarthy, locotenentul guvernator din Texas, Dan Patrick, a spus că jocurile video sunt unul dintre „numitorii comuni” ai violenței crescute în societatea americană. Comentariile sale au fost capturate și încărcate pe Twitter de Whitehouse și pot fi văzute mai jos.

Iată o parte a apariției Lt. Gov Dan Patrick pe Fox & Friends, unde folosește filmarea El Paso pentru a solicita intervenția guvernului federal în industria jocurilor video, mai multă rugăciune în școli și mai mult salutul drapelului, printre altele. pic.twitter.com/8xqkEyvvH7

 – John Whitehouse (@existentialfish) 4 august 2019
  

Până în prezent, au existat nenumărate studii științifice care nu au găsit o corelație prea mică între jocurile video și violența. Multe articole bine cercetate au fost scrise pe această temă și, deși există o conjectură reală despre jocurile video și agresivitatea, cercetătorii rămân împărțiți asupra acestor constatări.

Cel mai important, însă, gândurile noastre sunt cu toți cei afectați de filmările din El Paso și Dayton. Fie că este vorba de donații bănești pentru volunterring, Fast Company a pus la dispoziție o listă de modalități prin care poți ajuta persoanele afectate.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) { dacă (f.fbq) întoarcere; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *