Primele zece misiuni Fortnite sezonul 10 au fost dezvăluite

 Fortnite X

Odată cu Fortnite Sezonul 10 și trecerea sa în Batalia X, Misiunile debutează și în Battle Royale Epic, noi ținte exclusive pentru deținătorii de Pass Pass și, prin urmare, nu este disponibil pentru toată lumea, spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu Provocările săptămânii.

Nou pentru acest sezon: misiunile. Obțineți recompense completând o serie de obiective tematice care vă vor trimite în aventură pe toată insula. Misiunile reprezintă o serie de obiective tematice care oferă recompense. Prin finalizarea acestor obiective, veți obține Stele de luptă, PE și obiecte estetice exclusive.

Pentru a dezvălui [primelezecemisiuni din sezonul 10 Fortnite este cel care le-a împărtășit pe Lucas7yoshi, care le-a împărtășit pe profilul său de Twitter. În prezent, din păcate, nu există nume și descrieri în limba noastră, misiunile Fortnite ar trebui să înceapă oficial în această după-amiază, la ora 15:00, împreună cu Provocarea din săptămâna 1, care încă nu a scurs.

Noua actualizare 10.0 Este acum disponibil pentru descărcare, pentru a afla mai multe, vă trimitem la știrile Fortnite Sezonul 10, cu toate modificările aduse Battle Royal, Save the World și Creative Mode.

Toate cele 10 „pachete de misiune”? Https: // t.co/5xAyIhC3qP[19659004Alan—Lucas7yoshi//Leaks&News(@Lucas7yoshi)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *