Proiectul CMON și CD anunță Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game

 Cyberpunk 2077 Jocul de cărți

CMON și CD Projekt sunt fericiți să anunțe Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game un nou joc de cărți setat în universul așteptatului joc video RPG. Pentru toate intențiile și scopurile, prima colaborare între cele două companii, care pare să aibă ceva mai mult pentru viitor.

Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Cart Game a fost conceput de Eric M. Lang și Andrea Chiarvesio și va fi așezat pe aleile întunecate ale Nopții Orașului, unde bande fără scrupule se ciocnesc de corporații într-un război pentru bani fără sfârșit. Jucătorilor li se va cere să înfăptuiască agenții de informare comercianților de informații care manevrează afacerile umbrite Night City în culise prin angajarea și trimiterea Cyberpunk-urilor într-o misiune.

Conform celor ce pot fi citite în comunicatul oficial, jucătorii vor trebui să evalueze cu atenție ce vor și ce își pot permite. Folosind o mecanică inovatoare de proiectare și un tablou de bord special, vor trebui să decidă ce cărți să cumpere și pe care să le sacrifici pentru a putea cumpăra mai multe. Fiecare misiune îndeplinită va recompensa jucătorii cu Street Cred, singura monedă care contează. Cei care supraviețuiesc misiunilor vor fi considerați veterani.

Cyberpunk 2077 – Afterlife: Jocul de cărți va fi lansat pe piață în 2020, la o dată încă nespecificată. În partea de jos a acestei știri, puteți vedea o imagine a ambalajului, care prezintă versiunea masculină a lui V. Cyberpunk 2077, jocul video, va debuta pe PlayStation 4, Xbox One și PC pe 16 aprilie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *