Project Xcloud: Acesta este modul în care ar putea fi noul controler mobil Xbox

La începutul lunii iulie, primele informații despre brevetul depus de Microsoft pentru noul controler Xbox care va fi folosit pe sistemele mobile pentru a juca în streaming pe titlurile Project xCloud au apărut online. Brevetul este acum disponibil gratuit pe web, cu imagini și descrieri funcționale.

Diagramele explicative care însoțesc documentul au determinat un tânăr artist, Sarang Sheth, să apeleze la această mină de informații pentru a crea o machetă a controlerului Project xCloud care, probabil, va fi lansat de Microsoft între sfârșitul anului 2019 și prima jumătate a 2020 la o Preț care ar trebui să se alinieze cu cea a controlerelor tradiționale pentru calculatoare și console de acasă.

În timp ce luați o anumită libertate creativă în proiectarea controlerului , Sheth a rămas fidelă diagramelor și diagramelor ilustrative ale brevetului pentru a reprezenta aspectul comenzilor (cu aranjamentul asimetric caracteristic al analogilor) și un factor de formă care implică conectarea smartphone-ului sau tabletei la cele două părți ale controlerului. Cu toate acestea, pentru a dori să fie pictos, în modelul lui Sarang Sheth îi lipsește o componentă fundamentală a sistemului ilustrat în brevet, și anume componentă centrală a controlerului care ar trebui să fie utilizate pentru reîncărcare și utilizarea în joc ca un joypad tradițional, o soluție hardware similară (ca să nu zic identic ) la cea adoptată de Nintendo cu iSwitch Joy-Con.

Dacă vă lăsăm toate comentariile suplimentare asupra controlerului de model de proiect xCloud, vă reamintim că faza de testare Microsoft E nou servicii de streaming de jocuri va începe oficial în octombrie. Conform ultimelor zvonuri, se pare că compania Redmond este foarte interesată să lanseze în viitor o versiune bugetară a Xbox Scarlett bazată pe xCloud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *