Project Zero Deaths Cheats: Sfaturi și strategie de strategie pentru a câștiga toate meciurile

Bine ați venit la Proiectul Zero Deaths o arena de luptă multiplayer online în care tu și trei prieteni te duci împotriva lumii! Alege intre o varietate de personaje distractive, inclusiv un caine jetpack-toting, un goblin furios, si un zombie motociclist

Distruge-ti adversarii in smithereens folosind arme minunate cum ar fi armele cu plasma, armele de gheata, lansatoarele de rachete – Proiectul Zero Deaths este rapid, distractiv, fericit și complet în afara lanțurilor, așa că pregătește-te pentru unul dintre cei mai nebuni 2D shooters platforming-uri făcute vreodată! Este timpul să dominați câmpul de luptă, așa că să începem cu Project Zero Deaths cheats, tips and tricks Ghidul de strategie pentru a câștiga toate meciurile

Armor până să ia mai multă pedeapsă

Dacă alergi în jurul bazei tale, vei observa că uneori un scut mic va da naștere acolo unde armele se fac. Ridicați-le și vă veți mări armura. Armura este, practic, un al doilea bar de sănătate, ceea ce înseamnă că puteți supraviețui mai mult pe câmpul de luptă. Puteți spune cât de multă armură aveți lângă bara galbenă deasupra bara de sănătate verde. Asigurați-vă că pentru a armura înainte de a vă ieși afară! Dacă ești norocos, ai putea chiar să intri pe un scut mare care îți oferă armura completă!

Retreați și luați niște sticle de medicamente

Dacă ați luat destul de bătut și sunteți pe cale să mușcați praful , încercați să vă retrageți înainte ca inamicul să vă poată termina! Stai puțin timp în urmă și așteptați să respawnă o sticlă de medicamente. Aceste lucruri îți vor umple puțin sănătatea atunci când le vei ridica. Ei nu te vindec până la capăt, dar e mai bine decât să mori dușmanului tău și să-i lași să se înțeleagă! Cu toate acestea, la fel ca scutul mare, există un medkit mare care vă restabilește complet sănătatea.

Deschideți toate cuferele

După finalizarea unui meci, veți câștiga chei de piept. Puteți ține până la 200 deodată, dar aveți nevoie doar de 170 de chei pentru a deschide toate cutiile libere pentru o zi. Vezi tu, sunt cinci chestii, dar trebuie să fii VIP pentru a deschide ultimele două. Pentru jucătorii liberi, puteți deschide pieptul comun (20 chei), pieptul neobișnuit (50 de taste) și, în cele din urmă, pieptul rar (100 chei). Asigurați-vă că ați deschis toate cele trei înainte ca ziua să se termine, ca atunci când pielea este repopulată.

Utilizați toate armele!

În timp ce ar putea să aveți o arma preferată, este mai bine să încercați să le acordați tuturor aceleași cantități de atenție. Când utilizați o armă pentru a scoate un adversar, arma câștigă experiență. Atunci când pistoalele se ridică în sus, ele pot să deblocheze noi trăsături și abilități, cum ar fi deteriorarea crescută, viteza mai mare a glonțului și așa mai departe. Acest lucru îi face mult mai morți, așa că încercați să le echilibrați în mod egal!

Toate armele au o specialitate proprie. De exemplu, Shooterul Spread și Shock Gun Shock sunt excelente pentru o luptă aproape de sferturi. Lansatorul de rachete este devastat și poate lua pe cineva într-o singură lovitură, cu condiția să aterizezi o lovitură directă asupra lor. Lupta lunga si tunerul cu tunuri sunt perfecte pentru a scoate inamicii de la distanta – pur si simplu asigurati-va ca nu va dor de tine

Ajuta-ti eroii!

Eroii tai functioneaza exact ca armele – , iar atunci când se ridică în sus, pot debloca noi abilități. Fiecare erou are o abilitate unică pe care numai ei o pot folosi. De exemplu, eroul de pornire Rookie poate sprinta pentru a trece peste câmpul de luptă într-un ritm mult mai rapid decât oricine altcineva. Abilitatea ta speciala poate fi folosita prin atingerea butonului in centrul ecranului!

Pastreaza-ti ochii pe minimap

Minimap in coltul din stanga sus al ecranului arata totul, inclusiv coechipierii și dușmanii. Nu trebuie să lăsați niciodată pe dușmani să vă scadă, atâta timp cât vă acordați atenție minimului. Asigurați-vă că o priviți din când în când pentru a ști unde se ascund vrăjmașii voștri!

Asta e tot pentru Procesul Zero Deaths! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri pe care să le distribuiți, anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *