Protagonistul Death Stranding al emisiunii de deschidere Gamescom 2019, este oficial!

 Death Stranding pentru PS4: Hideo Kojima dezvăluie detalii despre dublare și subtitrare

După ce zvonurile s-au scurs ieri, jurnalistul și prezentatorul Geoff Keighley a confirmat oficial că Death Stranding va fi protagonistul Showcom de deschidere Gamescom 2019 pe 19 august, ocazie în care ceva nou va fi afișat în mult așteptatul joc Hideo Kojima.

După cum puteți vedea în partea de jos a paginii, anunțul a venit cu un tweet publicat de Geoff Keighley însuși. Hideo Kojima va fi invitatul special al show-ului de deschidere Gamescom 2019 . Evenimentul în cauză se numește OPN: Opening Night Live și va fi transmis în streaming în direct de pe standurile festivalului german de videogame, începând cu ora 20:00 (GMT +2), luni 19 august. [19659005] Desigur, faimosul regizor japonez de joc va merge pe scenă pentru a vorbi despre Death Stranding și pentru a introduce o nouă prezentare în premieră mondială a jocului. Este în realitate o nouă premieră a Death Stranding unde putem arunca o privire asupra proiectului ambițios al tatălui lui Metal Gear Solid.

Expirat pentru a anunța @HIDEO_KOJIMA_EN va fi în direct la Köln în timpul deschiderii Noapte @gamescom În direct luni, 19 august, pentru a lansa un nou look exclusiv la DEATH STRANDING. ONL va difuza în întreaga lume pe toate platformele majore! pic.twitter.com/HYD9UZXS1J[19659004Alan—GeoffKeighley(@geoffkeighley)6august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *