PS4: Cum să vă înregistrați pentru programul Beta pentru a testa Firmware-ul în Previzualizare

 Noi jocuri PS4: Bloodstains, Crash Team Racing și Judgment Arrive

Doriți să încercați noul firmware care este previzualizat pe PlayStation 4, precum firmware-ul viitoare 7.0 pentru PS4 și PS4 Pro? Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă înscrieți pentru a deveni un testator beta al noului firmware pentru consola Sony: în acest mini-ghid, vă explicăm cum se face.

Datorită noului program promovat de Sony, utilizatorii pot decide să devină un tester beta pentru a previzualiza noul

firmware PS4 astfel încât să testeze noile caracteristici ale sistemului. Mai jos vă explicăm tot ce trebuie să știți pentru a vă alătura programului și a deveni un tester beta pe PS4.

Cum să deveniți un testator beta pentru a încerca previzualizarea firmware-ului PS4

Pentru a vă înregistra la programul care vă permite să deveniți un testator beta pentru noul firmware PS4, trebuie doar să urmați această procedură:

  • Accesați pagina programului beta PS4 și conectați-vă cu datele de autentificare ale contului PlayStation Network.
  • Completați formularul cu informațiile solicitate, specificând dacă intenționați să vă înregistrați pentru tot viitorul. Actualizări de sistem.
  • După ce aceste operațiuni sunt finalizate, veți primi un e-mail care confirmă înregistrarea la program.

După ce v-ați înscris pentru programul Beta, veți avea șansa să previzualizați nou firmware care este publicat pe PS4. Subliniem totuși că participarea la testarea beta a noului firmware nu va fi automată: mai întâi, de fapt, va fi necesar să primiți invitația de la Sony însăși.

Dacă ați fost selectat pentru a încerca un nou firmware previzualizare, vei fi contactat prin e-mail de către Sony cu toate instrucțiunile de instalare și testare a versiunii beta a noii actualizări a sistemului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *