PS5: Performanță similară cu cea a unui Rtx 2080 Conform unei scurgeri

Jocuri PS5: De la GTA 6 la God of War 2, zvonuri, scurgeri și așteptări

Vorbim încă o dată despre PlayStation 5 și despre puterea sa de calcul, protagonistul unei postări foarte interesante publicate pe Twitter de un insider destul de fiabil.

De fapt, conform celor declarate de utilizator Este la Parrot, puterea urmatoarei console a gigantului japonez ar fi de cca 9.2 TFLOPS iar procesorul grafic trebuie să aibă un frecvență de 2 GHz. Pentru a vă face o idee despre performanțele mașinii care intră poate fi probabil, anul viitor, o puteți compara cu o placă video marca Nvidia din anul trecut, și anume GeForce RTX 2080.

Însoțind tweet-ul privilegiatului există, de asemenea, o comparație directă cu care este frecvența GPU-urilor din ultimele două generații de console Sony, astfel încât să înțelegem mai bine care ar putea fi saltul generațional la care vom fi martorii. Dacă „PS5” va avea într-adevăr o frecvență de 2.000 GHz, PS4 este oprit la 0.911Ghz și PS3 la 0.800Ghz. Pe scurt, dacă toate acestea ar fi adevărate, ar fi o îmbunătățire semnificativă.

Aceasta este, evident, informații care trebuie luate cu un clește și pentru a afla detaliile finale ale consolei, va trebui să aștepți anunțul oficial de la Sony. Singura certitudine pe care o avem în acest moment este prezența a frumos SSD în PS5 asta va face încărcările extrem de rapide.

Conform unor zvonuri, în februarie 2020, poate exista o întâlnire PlayStation PS5 și Ghost of Tsushima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *