PS5 și VR: conform Yoshida, Realitatea Virtuală „încă mai are multe de învățat”

Sony și Nextgen: Compatibilitatea înapoi va fi cheia succesului PS5

În timpul unui interviu lung acordat jurnaliștilor japonezi de la GameWatch, șeful SIE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, a discutat despre perspectivele viitoare ale VR pe PS5 pentru a ne oferi punctul său de vedere asupra evoluției care ar trebui să facă Realitatea Virtuală odată cu apariția următoarei -gen.

Fără a face referire direct la PlayStation 5 și la vizualizatorul de realitate virtuală care va avea loc la PSVR actual PS4 (care va fi în continuare complet compatibil cu PS5), înaltul manager al gigantului tehnologic al Soarelui Rising a explicat foarte clar că „Cred că odată ce experiența cu hardware-ul va fi îmbunătățită, experiența oferită de VR se va îmbunătăți și ea .

Încă pe perspectivele VR-ul viitor și, în consecință, cu privire la oferta interactivă care va fi furnizată de PlayStation VR 2 pe PS5, Yoshida a reiterat conceptul afirmând că „Mi-am dat seama că de îndată ce am început cu VR, a trebuit să învăț multe pentru că nu puteam acționa ca și când aș fi la un joc normal la un televizor, trebuia să respectăm multe orientări pentru pericolele legate de utilizarea sa, dar cu ingeniozitatea dezvoltatorilor am putut depăși acele probleme. ne-a făcut să ne gândim la cât de mult au crescut cunoștințele noastre despre VR în ultimii trei ani ”.

În martie a acestui an, Dominic Mallinson, directorul tehnologiei SCEE America, a reiterat dorința Sony să nu lanseze PS VR 2 la lansarea PS5 dar la o data ulterioară: in acest intermiterea o etapizează va fi în continuare posibilă utilizarea pe PlayStation 5 versiunea actuală a PS VR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *