PSP-3000: Sony va opri curând Serviciul de reparații din Japonia

 PSP-3000

PSP se retrage de ceva vreme acum, totuși, în Japonia, Sony continuă să ofere un serviciu de reparații pentru versiunea 3000 a consolei handheld, a cărei soartă, de către drumul este acum marcat.

Compania japoneză a anunțat că la 30 septembrie 2019 nu va fi reparată PSP-3000, deoarece serviciul va fi oprit definitiv . Aparent, nu ar fi putut merge altfel: piesele de schimb sunt rare și în curând va deveni complet imposibil să se prevadă reparații. Jucătorii cu o consolă defectă trebuie să se aplice până la 30 septembrie și să o livreze la Clinica PlayStation până cel târziu pe 7 octombrie.

Așadar, un alt capitol din istoria PlayStation se apropie de sfârșit. PSP-3000, cel mai recent model al consolei lansat la nivel mondial (dacă excludem PSP Go ), a văzut lumina în 2008. În 2012 a fost înlocuit cu PlayStation Vita de asemenea, retras, deoarece în martie a acestui an, Sony a întrerupt producția în Japonia. În momentul de față, compania japoneză nu pare deloc dispusă să revină pe piața portabilă, datorită rezultatelor uimitoare pe care le realizează flagship-ul său: chiar ieri am descoperit că PS4 a depășit 100 de milioane de unități vândute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *