PT, demonstrația din Silent Hills a Kojima, împlinește 5 ani

Au trecut acum cinci ani lungi de când Hideo Kojima, luând prin surprindere pe toți proprietarii PlayStation 4, a ascuns anunțul nefericitului său Silent Hills într-o demo gratuită care a luat numele de PT

Pentru cei neinițiați, a fost o scurtă experiență de groază cu o cameră foto în prima persoană și în care jucătorul trebuia să se retragă din nou și din nou de un coridor care, la fiecare pas, îl înspăimânta pe jucător cu mici detalii și prezențe neașteptate. La sfârșitul demo-ului, puteți vedea un trailer teaser, care a dezvăluit numele jocului și chipul protagonistului, ale cărui caracteristici erau tocmai cele ale Norman Reedus, Sam de moarte Stranding. Din păcate, divorțul dintre Konami și Hideo Kojima a împiedicat continuarea lucrărilor la joc, iar mult iubitul demo a fost eliminat definitiv din PlayStation Store. Un astfel de eveniment a creat o panică printre cei mai înverșunați fani ai creatorului de Metal Gear Solid, care la acea vreme erau dispuși să cheltuiască sute de dolari pentru achiziționarea de console cu rara demo instalată. Având în vedere popularitatea acestei demo, cineva a încercat chiar să creeze un remake al PT cu Unreal Engine 4, descărcabil gratuit pe PC.

Și ați putut descărca o copie digitală a înfricoșătorului, precum și o demonstrație prețioasă pe hard disk? Vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *