Puteți juca gratuit Diablo pe browserul dvs. chiar acum

Aveți o bătaie de seamă pentru un click nostalgic de bunătăți demonice?

Pentru cei care învață pentru clasicul ARPG care a pornit totul și încă nu l-au ridicat (cumva) pe GoG sau alt magazin. foarte întâi Diablo este acum disponibil pentru a juca gratuit prin intermediul unui browser chiar aici .

Desigur, există o captură .

Pentru cei care joacă gratuit, fără a deține o copie a jocului, este disponibilă doar versiunea veche de shareware. Accesul este limitat la clasa războinică și pierde posibilitatea de a vorbi cu majoritatea populației orașului Tristram.

Cei care au jocul original instalat pe computerul lor, cum ar fi prin preluarea versiunii GoG lansată recent, care include expansiunea Hellfire ei pot încărca un fișier și reda versiunea completă prin browser-ul lor.

Deși controalele sunt destul de neplăcute după standardele moderne și AI-ul inamic lasă ceva de dorit, jocul care a generat un întreg gen este o modalitate excelentă de a ucide timpul așteptând la următoarea intrare în serie.

Un joc mobil, intitulat Diablo: Immortal a fost dezvăluit la BlizzCon anul trecut, dar fanii care se aștepta cu nerăbdare o continuare completă, se pare că va avea o veste bună în curând.

Conform unui raport recent din Kotaku Blizzard a axat recent un FPS de dezvoltare în Stocraft unive rse pentru a muta personalul de dezvoltare în Diablo 4 și o continuare a popularului masiv Overwatch .

Dacă raportul este exact, asta ar marca a doua oară când Blizzard a anulat. un shooter din prima persoană Starcraft care a fost bine dezvoltat, în urma prostului Starcraft Ghost care a fost foarte publicitat în magazinele de jocuri între 2002 și 2006.

În căutarea mai multor ARPG-uri să joci în timp ce aștepți pe Blizzard să lanseze în sfârșit un nou opus? Războaiele ARPG sunt în prezent în plină desfășurare, cu conținut nou ieșit din Games Workshop, Relic și alții pregătiți și în așteptare pentru fani RPG pentru acțiune.

! Funcție (f, b, e, v, n , t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *