Racheta Ligii: Nu toată lumea este fericită pentru eliminarea cutiilor cu lacrimi

După cum știți bine, Epic Games s-a aliniat deschis împotriva cutiilor de loot , anunțând oficial că toate jocurile viitoare publicate de companie nu vor avea microtransacții care să le permită să cumpere conținut aleatoriu.

Printre titlurile implicate în această politică se găsesc și Fortnite Salvează lumea cu ajutorul radiografiei Rocket League Blade, care va fi actualizat în curând conținutul căsuțelor vizibil. Cu toate acestea, dacă arunci o privire în jur, nu toată lumea sare de bucurie pentru această inițiativă și mulți dintre ei s-au împotrivit pe rețelele de socializare și forumuri. Pe lângă utilizatorii care apreciază sistemul de loot box și le place să-și cheltuiască banii în acest fel, cei care au exploatat această funcție la a face bani din vânzarea sau schimbul de chei și obiecte se opun și ele acestei alegeri. Numeroasele YouTubers nici nu sunt tocmai fericițică obișnuiau să facă o mulțime de vizualizări video în care erau deschise cantități mari de cutii și care, odată cu actualizarea casetelor de loot Rocket League primite, nu va mai avea sens să existe.

Prin urmare, pare evident că, în ciuda zgomotului generat de jucătorii care se opun implementării acestor microtransacții uneori invazive, mulți sunt în multe moduri de apreciat și cheltuit în mod regulat.

În acest sens, vă reamintim că COD Black Ops 4 microtransacții a mers foarte bine și a depășit cu mult veniturile obținute prin achizițiile în joc ale Call of Duty: Al Doilea Război Mondial. Vorbim încă despre Activision, microtransacțiile au și ele recent a fost introdus în CTR Nitro Fueled.

La fel ca Epic Games, THQ Nordic a mai spus că nu trebuie să jefuim cutii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *