Raider: Cheats Originale: Sfaturi și ghid pentru a deveni mai puternic

În articolul de astăzi, vom împărtăși cu toți Raiderul nostru: sfaturi și trucuri despre origine pentru a vă ajuta să deveniți un războinic puternic, care nu se va teme de nicio provocare care va fi în fața sa.

În acest joc nu trebuie să vă faceți griji cu adevărat, deoarece totul este automatizat destul de mult, dar mai ales din cauza asta, nu ne putem permite să vă lăsăm să slăbiți! Ne vom concentra pe tot ceea ce trebuie să acoperi pentru a deveni mai puternic, deci dacă vrei să înveți tot ce trebuie să știi, atunci ești la locul potrivit!

Așadar, fără alte detalii, să ne scufundăm chiar în Raider: Sfaturi și trucuri de origine și-ți eroul mai puternic! Sunteți gata?

Începeți să urmați linia de căutare

Acesta este un prim pas foarte important, deoarece fără aceste căutări de ghidare, ai mări pe monștrii de nivelul 1 întregul joc, iar acesta nu este o mulțime de EXP.

Ceea ce căutăm să realizăm aici este să finalizăm misiunile cât mai repede, astfel încât să puteți debloca toate caracteristicile jocului. Acest lucru înseamnă că va trebui să faceți un pic de măcinare înainte de a intra mai mult în opțiunile de joc târziu.

În orice caz, ar trebui să vă asigurați că acceptați căutările manual, deoarece jocul nu face foarte bine o completare automată a acestora. Acesta ar putea fi un pic de întârziere la început, dar în curând nici nu îl vei observa!

Păstrați toate uneltele la potențial maxim

Toate uneltele pe care le aveți ar trebui să fie mereu actualizate la nivelul maxim posibil, astfel încât puterea personajului dvs. să fie întotdeauna maximizată. Ori de câte ori vedeți că există un punct roșu în meniul „Smelt”, asigurați-vă că vă orientați acolo și atingeți „Auto Enhance”, astfel încât echipamentul dvs. va începe să fie modernizat la nivelul maxim posibil.

De asemenea, de fiecare dată când ridicați un nou echipament, îl puteți echipa instantaneu apăsând pe butonul „Echipare” care apare pe ecran. Acest lucru va apărea pentru fiecare echipament nou pe care îl ridicați și este mai bun decât ceea ce aveți în prezent, deci asigurați-vă că îl faceți. Îți va crește puterea cu destul de mult, mai ales dacă uneltele sunt super bune și rare.

După ce ați echipat un articol nou, puteți merge mai departe și Încântați-l (în cazul în care ați schimbat unul dintre vechile dvs. articole fermecate). Rețineți: ori de câte ori există un punct roșu pe butonul „Smelt”, mergeți acolo!

Ține-ți tovarășii puternici, la fel ca tine!

Însoțitorii tăi de aici vor fi Petul tău și Muntele tău și, cu siguranță, nu trebuie să-i neglijezi. Animalul dvs. de companie vă va urmări și va deteriora inamicii, în timp ce montura dvs. vă va grăbi atunci când vă deplasați dintr-o locație în cealaltă.

Asigurați-vă că accesați fila „Mount” și în opțiunea „Pet” puteți selecta opțiunea „Boost rapid” pentru a face rapid upgrade animalului dvs. de companie, dacă aveți obiectele bineînțeles, sau selectați „Devour” dacă aveți unele elemente pe care nu le folosești cu adevărat. Voi acoperi acest lucru puțin mai târziu totuși!

Când deschideți opțiunea „Mount” puteți selecta doar „Quick Boost” montajul dvs., așa că dacă aveți materialele (din nou), ar trebui să o faceți cu siguranță, astfel încât să vă ofere impulsuri de putere.

Folosiți-vă cu înțelepciune vechile

Veți ridica o mulțime de articole pe tot parcursul jocului și, cu siguranță, nu toate vor merita păstrate în inventarul dvs. Acum, dacă doriți să scăpați de ele și să păstrați o pungă ordonată, puteți face asta cu ușurință apăsând un singur buton!

Serios, tot ce trebuie să faci este una dintre cele două opțiuni:

– Mai întâi: accesați „Rucsacul” și faceți clic pe „Devot rapid”. Acolo puteți selecta opțiunea care spune „Selectați angrenajul cu stea 1” și care va selecta instantaneu toate angrenajele de 1 stea pe care le aveți. Puteți selecta și manual, așa că alegeți orice opțiune vi se pare mai utilă!

– În al doilea rând: deschideți opțiunea „Mount” și atingeți „Pet”. Acolo veți vedea opțiunea „Devour” care, atunci când apăsați pe ea, va deschide aceeași opțiune ca „Devour rapid” de mai devreme.

Tot ce trebuie să faceți este să acordați atenție angrenajelor dvs. și să le selectați pe cele pe care nu doriți să le utilizați și nu le vor folosi niciodată și să le hrăniți animalului dvs. de companie. Pet-ul dvs. va câștiga EXP, astfel încât acesta este un alt mod de a-ți nivela rapid animalul de companie!

Obțineți viteze mai bune din partea celor mai mari șefi

În joc sunt câteva șefe mondiale pe care le poți lupta alături de alți jucători reali. Dacă aveți niște viteze bune și decente (îmbunătățite prea bineînțeles), este posibil să fiți capabili să-i sunteți pe șefi, dar în caz contrar ar putea fi necesar să vă petreceți alături de alți jucători!

Acești șefi mondiali au o tonă de HP și suferă o pagubă destul de mare, dar picăturile din lotul lor sunt foarte mari! Acestea vor arunca uneltele roșii sau roșii, care sunt mult mai bune decât orice ai ajuns până acum în joc.

Echipați acele angrenaje roșii ori de câte ori le alegeți, deoarece acestea vor face o diferență URILE în numerele de putere pe care le aveți.

Faceți-vă sarcinile zilnice

Jocul va avea o mulțime de sarcini zilnice pentru a putea finaliza în fiecare zi, pentru a câștiga o mulțime de recompense pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți eroul.

Accesați meniul „Daily” din partea dreaptă a ecranului și acolo veți vedea o listă cu toate sarcinile zilnice pe care le puteți efectua în prezent în joc. Se vor reseta în fiecare zi, la fel cum încearcă Boss-ul dvs. (în aceeași parte a ecranului, meniul „BOSS”). Lista „BOSS infinit” nu va costa oboseală, dar stratul 1, 2 și așa mai departe va începe să coste Oboseala.

Echipați Rune pentru a vă îmbunătăți statisticile

În partea de jos a ecranului, sub meniul „Rune”, veți vedea că aveți o opțiune de a selecta care runes doriți să echipați pentru a stimula anumite statistici. Aceste runes le puteți ridica atunci când luptați șefii și diverși monștri, sau când terminați anumite sarcini.

Vor veni la îndemână destul de mult pentru că puteți echipa unele rune ATK puternice și HP Rune și vor deveni rezervoare în timp ce suferă o mulțime de daune. Aceste runes pot fi, de asemenea, modernizate, deci este și mai bine, deoarece le puteți consolida.

Luptă cu BOSSES!

În joc există două tipuri principale de șefi: șefii care vor veni din înfrângerea mafiei normale și din agricultură pe harta normală și șefii din lume care aruncă unelte și unități super bune și au un cronometru reînceput.

Șefii normali sunt bine, bineînțeles, dar ceea ce vreau să mă concentrez aici este Bosses World. Sunt foarte puternice, pot avea peste 100 de bare HP, astfel încât sunt rezervoare. Daunele lor sunt, de asemenea, mult mai grave decât vă puteți imagina, de aceea trebuie să fiți pregătiți înainte de a le confrunta.

The World Bosses poate scădea viteze foarte puternice, ceea ce îți va spori puterea cu mii doar de a o echipa. Dacă nu ați obținut articolul dorit, așteptați ca șeful să se reînnoiască și mergeți din nou la el! Faceți acest lucru până când rămâneți fără oboseala șefului sau veți primi obiectele voastre!

Când închideți jocul, începeți să macinați!

Înainte de fiecare dată când închideți jocul, vă sugerez să vă lăsați personajul într-un loc bun, cu monștri puternici, astfel încât să poată ferma și să adune niște obiecte EXP și posibile pentru a le hrăni animalului dvs. de companie. Aceasta este o modalitate bună de a vă maximiza timpul offline!

Acestea ar fi toate Raider: Sfaturi și trucuri de origine pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi de joc mai utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *