Rainbow Six Siege: Dezvăluie o nouă scurgere a jucătorilor din noul sezon din 3?

 Rainbow Six Siege

Pe Reddit a apărut conceptul Rainbow Six Siege care pare să dezvăluie în avans cei doi noi operatori care sosesc cu sezonul 3 (Anul 4) din Shooterul tactic al lui Ubisoft . Dacă scurgerea este confirmată, cei doi operatori în cauză ar avea foarte multe de-a face cu Indiana Jones.

După cum puteți vedea în imagine în partea de jos a știrii, cei doi presupuși operatori arătați în opera de artă au toate aspectul. din doi vânători de comori, înfățișați în ceea ce pare a fi un sit arheologic din America de Sud. Setarea care ar fi compatibilă cu originea celor doi operatori: să ne amintim că Ubisoft a confirmat deja oficial că vor veni din Mexic și Peru.

Nici o referire la posibilul gadgeturi în posesia celor doi specialiști. În această privință, reamintim că în iunie trecută au existat scurgeri asupra presupuselor dispozitive ale operatorilor noului sezon 3 (Anul 4), în care s-a afirmat că atacatorul va fi echipat cu un cârlig de prindere pentru a trece prin trapa superioară, în timp ce fundașul va aduce un scut care poate provoca daune atunci când este distrus.

În acest moment acesta este doar un zvon neconfirmat, dar subliniem că credibilul Rainbow Six Siege Leff Kormora a declarat pentru Resetera că acestea două noi opere de artă sunt autentice. Pentru a afla mai multe despre identitatea noilor operatori și despre debutul sezonului 3 al Anului Rainbow Six Siege, tot ce mai rămâne este să aștepți mai multe știri de la Ubisoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *