Rainbow Six Siege: Ubisoft vorbește despre Suportul viitor pentru ps5 și Xbox Scarlett

Rainbow Six Siege: Prezentarea noii operațiuni Phantom Sight este iminentă

Alex Kirpazis din Ubisoft a discutat recent despre planurile pentru asistență pe termen lung din partea Rainbow Six Siege, unul dintre cele mai populare jocuri franceze cu milioane de jucători activi și competiții eSports din întreaga lume.

Ce se va întâmpla când vor ieși PlayStation 5 și Xbox Scarlett? Rainbow Six Siege va fi lansat și pe aceste noi platforme? Kirpazis este nu dezechilibrat dar confirmă ” Rainbow Six Siege este aici pentru a rămâne, iar obiectivul nostru este să aducem jocul la cât mai multe sisteme și să-l facem accesibil pentru cât mai mulți oameni. Cu toate acestea, în acest moment nu avem nimic de anunțat despre asta.

Kirpazis reiterează că există planuri pe termen lung pentru Rainbow Six Siege, în special un plan de zece ani care va aduce numărul total de operatori la 100 a fost menționat de mai multe ori. Prin operațiunea Ember Rise, operatorii au ajuns la 50 de ani, sprijinul va continua, așadar, mult timp, aproape sigur și mai departe PlayStation 5 și Project Scarlett, cel puțin până când comunitatea continuă să fie la fel de activă și numeroasă ca astăzi.

Operație Ember Rise expansiunea a introdus doi noi operatori Amaru și Goyo, pentru a afla mai multe, ne referim la previzualizare a celui de-al treilea sezon al Rainbow Six Siege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *