Rebel Galaxy Outlaw Review: Fight On, Space Cowboy

La fel de Rebelul Galaxy Outlaw se deschide, ecranul se estompează de la negru, iar protagonistul Juno Markev intră într-un bar și pune o armă în capul cuiva. Apoi, persoana respectivă se înfurie mai mult decât rănită și o alungă în spațiu, în cele din urmă, împușcând-o pe o planetă deșertă singură, lăsând-o cu nimic altceva decât înțelepciunile și o lungă listă de legături vechi.

Va avea nevoie de toate.

La baza sa, Rebelul Galaxy Outlaw este o piesă de personaj stabilită într-un viitor de ficțiune inspirat de vest. Jocul este cel mai bun atunci când câștigi bani oricât poți. Fie că este vorba de comerț, muncă de mercenar, protecție de convoi, piraterie sau multe alte utilizări pentru nava dvs. spațială, există o adevărată magie în a zbura în încercarea de a vă face averea.

Acestea fiind spuse, povestea și personajele Rebelul Galaxy Outlaw sunt acolo, ca unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut anul acesta. Nu cred că vor câștiga vreun premiu, dar sunt simple și bine concepute. Chiar și răufăcătorii – când primesc mai mult de câteva clipe de timp – sunt suficient de convingători pentru a-i dori morți sau altfel din drum.

Beneficiile de venituri Nimeni

La baza sa, Rebelul Galaxy Outlaw este o poveste despre o femeie care caută răzbunare și lungul drum pe care trebuie să-l parcurgă pentru a o găsi.

Juno Markev este un ex-pirat de patruzeci și ceva și-a pierdut ceva drag. După ce nu reușește să găsească răzbunare, o vei ghida din obscuritate și va reveni pe scena mondială, o vei ajuta să se reconecteze cu prietenii vechi, să-i doboare rivali noi și totuși uitați, și să descoperi ceea ce contează pentru ea nu este ceea ce se aștepta.

Există câteva răsuciri și călătorii în călătoria ei și o mulțime de personaje colorate, unele cunoscute de ani buni și altele pe care le va întâlni o singură dată. Din fericire, toate sunt interesante și bine dezvoltate, iar unii sunt chiar puțini.

Umorul ocazional este o primire binevenită din partea întunecată a ruperii în spațiu. Nu trebuie să căutați departe tipurile semințiere care doresc să obțină un profit cu orice preț, ba chiar și cineva cu reputația lui Juno este obligat să conducă cel puțin un broker de putere cu ceva de câștigat.

La rândul ei, Juno știe totul despre acea parte a sistemului. Deși nu o caută în mod intenționat, înțelege că nu există întotdeauna o cale în jurul acesteia. Din fericire, ea ține un cip perpetuu pe umăr și un spirit sardonic gata, pentru că, fără amândoi, este capabil să ajungă la capătul greșit al unui blocaj de rachetă sau al unei arme la cap.

Singura ei problemă reală este în disponibilitatea ei de a-i ajuta pe alții ori de câte ori ar putea avea nevoie. De cele mai multe ori, Juno va salta cu toată șansa să ajute pe cineva de care are grijă, chiar dacă nu este direct în beneficiul ei.

Din păcate, această tendință se extinde și în gameplay. Din zecile de decizii pe care Juno le ia pe parcursul meciului, doar câteva cereri de jucător solicită. Asta nu înseamnă că alegerile din moment în spațiu nu sunt ale ei. Jucătorul decide, de regulă, dacă Juno se află într-o rampă constantă sau încearcă să profite cât mai bine de situația ei proastă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de povestea ei, Juno își place foarte mult propria femeie, așa cum îi place să spună „propriile ei probleme”.

Dacă navele au sunat în spațiu

În timp ce inima din Rebelul Galaxy Outlaw trăiește în povestea sa, orice altceva există în spațiu. Aproape toate punctele forte ale jocului există și aici, relativ nelegate de o nevoie grea de control narativ sau de proiectant. Controalele navelor sunt stricte, luptele satisfăcătoare, sistemele de recompense sunt bine reglate și puteți prelua galaxia alături de o muzică fantastică.

Este totuși o sabie cu două tăișuri, deoarece multe dintre problemele strălucitoare ale jocului trăiesc și în spațiu. De la dificultăți inconsecvente ale misiunii până la alegeri de design discutabile și, uneori, tediu autentic, viața unui distanțier din Dodge Sector vă poate mulțumi nervii și sentimentul de răbdare.

Luând la stele

Prima dată când te îmbarci în spațiu în Rebel Galaxy Outlaw, este clar că acesta este un alt fel de simulare spațială. Unde le plac jocurile Elita Periculos și EVE Online copleșește cu amploarea și profunzimea lor de joc, Haiduc alege în schimb să fie abordabil.

Există doar aproximativ 30 de sisteme de stele în lumea jocului și fiecare sistem are doar câteva locații staționare de vizitat. Vă veți petrece cea mai mare parte a timpului dvs. fie mutați de la stație la stație, fie centura de asteroizi la centura de asteroizi.

Unele stații pe care le întâlniți sunt orientate către fracțiune, dar veți trata cu adevărat doar două: grupul de pirați Red Devil și consorțiul Commonwealth, fracțiunea nepiraților. Câștigarea unei reputații suficiente pentru unul înstrăinează celălalt, dar oferă beneficii bonus, precum accesul la stație crescut și rate mai mici de întâlnire pentru grupul preferat.

Călătoria este, de asemenea, ușoară. pentru că Rebelul Galaxy Outlaw este o experiență cu un singur jucător, puteți sări peste multe dintre animații și interacțiuni în timpul liber. Nu există „călătorii rapide” în sine și nici nu există un pilot automat. De exemplu, nu veți putea să apăsați pe un buton și să fiți acolo unde doriți să fiți. Din fericire, timpurile de încărcare sunt destul de rapide încât nu contează.

Când vine vorba de luptă, jocul este la fel de ușor de ridicat. Există un buton pentru a bloca, unul pentru a trage armele principale, un al treilea pentru a trage rachetele și un al patrulea pentru a vă gestiona viteza.

Combaterea duce și mantra „ușor de învățat, greu de stăpânit”. Te-ai putea baza pe avizul auto-blocării și rachetelor navei, dar dacă vrei să îți ușurezi viața, ar trebui să înveți să-ți conduci fotografiile, să urmărești manual o țintă, să optimizezi puterea navei tale, să prioritizezi țintele și multe altele.

Asigurarea că aveți cea mai bună încărcare este, de asemenea, vitală. Asta înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, dar armura groasă și scuturile durabile sunt obligatorii.

De asemenea, trebuie să luați în considerare dacă doriți o gamă largă de arme, o armă tare sau dacă preferați opțiunile de tragere rapidă și de apropiere. Ambele vă vor costa ceva, dar nu există alegeri greșite diferit alegeri. Nava pe care o zbori este în primul rând la fel de preferată personală, până când ajungi la jocul final.

Ceea ce faci cu acea navă depinde și de tine; fie că petreci timp vânând recompense, jucând piratul sau îndeplinind diferitele misiuni oferite la fiecare stație. Adăugați o pereche de bresle cu misiuni curate și nu veți fi niciodată dorit de ceva de făcut.

Probabil cea mai bună parte din toate acestea este coloana sonoră fantastică. Rebelul Galaxy Outlaw se mândrește cu peste 24 de ore de muzică licențiată și o coloană sonoră care ar putea duce jocul de unul singur. Că radioul dvs. are reclame spațiale enervante este o atingere plăcută, iar faptul că Juno reacționează la ele cu același dispreț pe care îl veți avea este foarte apreciat. Chiar nu pot lauda coloana sonoră atât în ​​calitate, cât și în atenția la detalii.

Semnal de primejdie primit

Atât cât mi-a plăcut orice altceva în legătură cu jocul, există câteva aspecte care nu pot trece cu vederea, care riscă să distrugă experiența.

În primul rând, există semnale constante de detresă care vă opresc mișcarea automată între punctele intermediare. Aveam un rating ridicat de Lawfulness aproape de sfârșitul parcursului meu, așa că de fiecare dată când îmi doream să mă mișc între stargates sau stații, eram oprit de un far.

Pe cont propriu, aceasta nu este cea mai mare supărare din joc. Totuși, dacă răspundeți la un apel de primejdie se încheie într-o ambuscadă cu risc ridicat, nu sunt deloc dornic să le răspund. În mod cert, atunci când recompensele merită rareori efortul sau timpul.

De multe ori am simțit așa și despre misiunile de poveste, mai ales în jocul timpuriu. Până când ați actualizat nava și a îmbunătățit încărcarea generală, aproape totul în Rebelul Galaxy Outlaw va fi o amenințare „extremă”.

Dacă doriți să evitați o soartă frustrantă, misiunile de măcinare, exploatarea și piratarea în zonele cu pericol scăzut este singura opțiune reală. Prima navă pe care o deblochezi nu are aproape nimic pentru ea, așa că în timp ce tu ar putea du-ți camionul de gunoi până la sfârșitul poveștii, nu există prea multe motive.

Chiar dacă vă mușcați creierele pentru a obține cea mai bună navă și echipament posibil, unele misiuni par a fi proiectate pentru eșecul jucătorului. Locațiile inamice, tactica și puterea generală de foc pot fi pedepsite până la ridicol.

Cred că întâlnirile de joc ulterioare sunt mult mai bine reglate. Acestea fiind spuse, văd că unii jucători sunt opriți de vârfurile de dificultate timpurie sau cel puțin de măcinarea grea care pare totul, dar necesară.

Verdict final

Rebelul Galaxy Outlaw este un simulator spațial foarte bine pus la punct și unul care oferă unele dintre cele mai bune lupte între nave și nave, de la un dezvoltator indie, nu mai puțin. Are o coloană sonoră, o mulțime de oportunități interesante pentru întâlniri și gameplay-uri emergente și unul dintre cei mai puternici protagoniști centrali din 2019.

Nu este perfect și există o mulțime care trebuie abordate sau îmbunătățite, mai ales de la început. am Fallout 4 „O altă așezare are nevoie de atenția ta” vibrează cu semnalele de primejdie constante, și nu într-un mod meme-y.

Totuși, acesta este un joc care merită timpul și banii tăi, deoarece oferă un set abordabil, ușor de învățat, un sistem greu de stăpânit, o narațiune bine spusă și mult farmec.

Pro-uri
  • O narațiune bine gândită și un accent puternic al caracterului
  • Coloană sonoră incredibilă
  • Combatere fantastică din navă, care vă va ține degetele de la picioare
Contra
  • Vârfurile de dificultate ale jocului timpuriu fac dificilă progresul
  • Lipsa de adâncime mai târziu
  • Unele opțiuni de design enervante care nu fac decât mai mult decât să înghesuie experiența

[Notă: Jocurile Double Damage au oferit o cheie de joc gratuită pentru Epic Store pentru această recenzie.]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *