Recenzie pentru mouse-ul jocurilor Lexip Pu94: neobișnuit de personalizat, dar cine are nevoie de aceste caracteristici?

Lexip este o companie franceză, care a montat un Kickstarter de succes la începutul anului trecut pentru a livra un mouse special pentru jocuri în lume. Caracteristica înregistrată a mărcii Pu94 este aceea că integrează două butoane de comandă analogice interne miniaturizate. Unul este în partea stângă a mouse-ului, sub degetul mare; cealaltă este controlată prin balansarea subtilă a cochiliei mouse-ului pe baza sa încărcată cu izvor.

Sincer, când am auzit de prima dată, nu eram sigur de ce Lexip credea că o doresc. Dacă aveți câteva joystickuri improvizate în plus pe un mouse-ul de joc suna ca un nivel de inovație de dragul inovației, lucru pe care nu îl vedeți de multe ori în afara reclamelor târzii de noapte. La fel de bine s-ar fi putut bloca o presă de usturoi acolo sau o felie de mandolină, pentru toată aplicația practică care părea să aibă.

Scopul, potrivit Lexip, este să vă cumpărați câteva secunde suplimentare în joc de permițându-vă să vă deplasați și să faceți clic simultan cu aceeași mână. Puteți reasigna tastele „WASD” la unul dintre joystick-urile integrate, de exemplu, astfel încât să puteți roti, ținti, muta și strânge complet cu mouse-ul.

Lansarea inițială a produsului Lexip anul trecut a fost blocată puțin de glitchy software-ul. Compania s-a prezentat la E3 în acest an, gata să se lanseze cu câteva actualizări, urmărind să facă compensarea timpului pierdut și mi-a oferit o șansă de test-drive o nouă ediție a Pu94.

După câteva săptămâni de joc, are multe pentru asta.

Sunt dur pentru hardware, iar Pu94 este unul dintre șoarecii de gaming mai simțitori pe care i-am folosit vreodată. Are un cordon lung împletit frumos, „picioare” ceramice de-a lungul fundului pentru o alunecare surprinzător de netedă, două butoane suplimentare pe partea stângă și un buton suplimentar „Lexip” în partea de sus sub roata de defilare. De asemenea, este confortabil în mâna mea.

Trebuie să scot Pu94 direct din poartă, însă, din lipsă de documentare. Manualul și căsuța par să fie scrise presupunând că probabil cumpărați mouse-ul direct de la Lexip însuși, așa că, evident, ați făcut deja cercetarea. Nimic din ceea ce vine cu mouse-ul nu vă vorbește despre panoul său de control, care este o descărcare gratuită de pe site-ul web al Lexip și care este necesar înainte de a putea profita de opțiunile suplimentare ale lui Pu94.

Fără panoul de control, este doar un plug scump -și joacă mouse-ul, cu o bază ciudată basculantă și un thumbstick care este puțin mai bun decât o a doua roată de defilare sensibilă și mai sensibilă. Deschideți pe ecran chiar și după ce am închis panoul), dar utilizabil în întregime, puteți începe să tinc cu DPI-ul Pu94, să schimbați culorile luminilor sale, să personalizați butoanele și să reglați sensibilitatea stickurilor. Este livrat cu o serie de opțiuni prestabilite pentru jocuri precum Kerbal Space Program, DOTA 2, World of Warcraft, și Counter-Strike.

Ideea generală este menită să fie că, odată ce te-ai obișnuit, poți folosi mouse-ul pentru a face o parte sau toată mișcarea ta în joc, în loc de mouse, plus o tastatură, ceea ce înseamnă că vei câștiga secunde valoroase în căldura înfrângerii. [19659004] Necesită multă tinkering personalizată, cu excepția cazului în care joci unul dintre jocurile care sunt deja incluse ca presetări, și, odată ce ai funcționat, există o curbă de învățare destul de elogioasă. Durează mult timp pentru a te decupla de vechea combinație „WASD” / mouse, deși este surprinzător de util să poți salva mâna stângă pentru lucruri precum comenzile contextuale și armele de selectare rapidă.

este un gimmick. Kickstarter și site-ul web pentru Pu94 sunt pline de mărturii ale unor jucători mulțumiți care au folosit mouse-ul pentru a câștiga un nou avantaj competitiv, dar pentru cantitatea de muncă pe care o depuneți aici, trebuie să vă luați destul de în serios. Nu văd utilitatea reală aici, dacă nu căutați de fapt să mergeți pro.

Există două excepții mari. Unul este evident: aceasta ar fi o soluție ideală pentru orice jucător care se întâmplă să nu folosească pe deplin ambele mâini. Pu94 este de fapt o opțiune de accesibilitate surprinzător de bună.

Cealaltă este că joystick-urile duble fac din Pu94 o opțiune drăguță pentru a juca anumite tipuri de jocuri care sunt grele pe navigarea spațială. Unii jucători au raportat că este excelent pentru simulatoare de zbor, de exemplu, sau pentru a construi jocuri precum The Sims . Am găsit de fapt o opțiune decentă pentru a juca ediția non-VR a lansării recente Bow to Blood un fel de joc cu acțiune navală, deoarece m-a lăsat să mă mișc prin spațiu ceva mai elegant decât un simplu " Combinația WASD "/ mouse ar permite.

Pro:

  • Un mouse-ul de joc ergonomic confortabil, elegant, construit pentru a dura
  • Reglabil până la 12.000 DPI
  • incredibil de util pentru anumite genuri, cum ar fi simulatoare de zbor
  • O opțiune de accesibilitate potențială excelentă pentru persoanele cu handicap sau recuperarea jucătorilor

Contra:

  • Ambalarea și manualul din cutie nu menționează deloc software-ul panoului de control; Presupun că ar trebui să mergi pe site-ul Lexip din curiozitate și să o găsești așa
  • Cu siguranță o opțiune hardcore pentru jucătorii serioși, deoarece doar cei mai motivați sau dedicați fani se vor așeza și vor petrece câteva ore personalizând. o schemă de control ca aceasta
  • Un produs de nișă; dacă nu intenționați să-l utilizați pentru opțiunile sale de hardware specifice, ar fi bine să obțineți un produs Logitech sau Razer cu bani mai puțini

Pu94 nu este un mouse rău de unul singur, și aș fi interesat să cumpăr un model dezbrăcat care să prezinte pur și simplu același grad de confort și sensibilitate. Principalele caracteristici cheie aici necesită totuși suficient de mult lucru pentru a pune în discuție faptul că pun sub semnul întrebării valoarea produsului în ansamblu. Nu este rău dar în afară de câteva cazuri de margine sau genuri particulare, nu este în special necesar .

Dacă îți place să tinc cu hardware ciudat, totuși, acesta este un lucru obligatoriu . Într-un fel sau altul, astăzi nu există prea mult așa ceva.

[ Notă: Unitatea de revizuire Pu94 a fost furnizată de Lexip în scopul acestei revizuiri.] [19659026]! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *