Recrutarea studenților în emblema focului: trei case

Emblema focului: trei case vă solicită să faceți o alegere dură aproape imediat din liliac: cu care vă veți alinia casa. Acesta este într-adevăr un mod diferit de a spune „ce grupuri de studenți nu veți primi în petrecerea dvs.” – pentru o perioadă, cel puțin.

După prima luptă principală, aveți opțiunea de a recruta studenți din alte case ceea ce înseamnă că devin permanent parte a partidului dvs. (presupunând că nu îi lăsați să moară, desigur).

Nu este la fel de ușor ca să le cereți să vă alăture, de aceea am creat acest ghid pentru cum să recrutați studenți din alte case.

Recrutarea studenților din alte case

În Nori albi Capitolul 2, obțineți o nouă opțiune de dialog atunci când vorbiți cu studenți din alte case: Recrutare.

Descoperiți rapid că există un set de condiții specifice pe care trebuie să le îndeplinești pentru ca un student să-și părăsească casa pentru tine. Aceste cerințe sunt legate de abilitățile și statisticile lui Byleth; fiecare student necesită o competență mai mare într-o abilitate și o stat.

Ceea ce jocul nu vă spune este că este necesară și o relație de susținere de rang C, sau mai degrabă, cantitatea necesară de puncte de legătură care ar Permite o relație de sprijin de rang C .

C-rangul C pare să fie și cheia abilităților. Este un pic mai ascuțit pentru statistici, dar se pare că statul necesar trebuie să fie în jur de 15 sau mai mare.

Există unele indicații că un nivel mai ridicat de asistență ar putea lua locul unei abilități sau stat . De exemplu, după ce au invitat câțiva studenți la câteva activități de sprijin, cum ar fi masa, ei și-au exprimat un pic mai mult interes să se alăture casei mele, unde inițial nu aveau niciun interes.

Studenții pe care nu îi poți recruta

În plus, unii studenți nu vă vor alătura indiferent de abilitățile și nivelul dvs. de stat: Liderii de casă și al doilea comandant al acestora

Vulturii negre

Leii Albastri

Cerb de Aur

Studenți recruabili

Aceștia sunt studenții pe care îi puteți recruta, împreună cu cerințele pentru fiecare.

personaje negre Reclutabile Eagles

Bernadetta [19659004] Caspar

Dorothea

Ferdinand

Linhardt

Petra [19659011] Blue Lions Student Recruitable

Annette

Ashe

[1 9459003] Felix

Ingrid

Mercedes

Sylvain

Cerb de Aur Personaje recrutabile

Ignatz

Leonie

Lorenz

Lysithea

Marianne

Raphael

Time Skip

Fără a vă aventura pe teritoriul spoilerului, există unele schimbări de recrutare care au loc după trecerea mare a jocului. Unele personaje s-ar putea să plece, dar pot fi recrutate după o luptă, iar altele pe care nu le-ai recrutat înainte ar putea fi disponibile pentru a recruta din nou.

Pe scurt, vei avea totuși șansa să te recrutezi după trecerea timpului, deci nu vă simțiți prea presat să o faceți în tot timpul școlii.

Formarea facultăților pentru ridicarea statisticilor lui Byleth

Poate fi dificil să îndepliniți unele dintre cerințele de recrutare, deoarece trebuie să ridicați propriile statistici ale lui Byleth. și abilități, care nu pot fi realizate prin instrucțiuni.

Cu toate acestea, puteți utiliza Training Training pentru a îndeplini aceste cerințe și pentru a compensa abilitățile de armă pe care nu le ridicați în timpul luptei. Iată ce statistici și abilități vă poate ajuta fiecare membru al facultății. Rețineți că Pregătirea facultății este singura cale de a ridica calitățile de călărie ale Byleth, armarea Hvy și zborul.

Rhea

Seteth

  • Sword
  • Lance
  • Ax
  • Autoritatea
  • Flying
  •  

Manuela

Catherine

Jeralt

Hanneman

Alois

Shamir

Gilbert

  • Lance
  • Axa
  • Armură Hvy
  • Călătorie

Firește, veți dori să acordă prioritate membrilor facultății care oferă cele mai multe bonusuri așa că Shamir și Catherine nu ar trebui să fie mari pe listă, în timp ce Gilbert (odată disponibil) are prioritate față de Alois.

Opțiuni de asistență

Dacă Ne întrebăm cum să crești nivelul de asistență cu studenții care nu sunt în casa ta, este destul de ușor decât ar putea părea. De fapt, aveți mai multe modalități de a ridica nivelul de asistență cu alți studenți.

Două metode nu costă niciun punct de activitate.

Asistență la misiune

Prima este solicitarea unui student să vă însoțească temporar, folosind opțiunea de dialog „Asistență la misiune”; rețineți că puteți face acest lucru numai pentru un student pe lună.

Alegerea acestei opțiuni adaugă studentul la lista dvs. pentru fiecare luptă pe care o luați. Asta înseamnă că este mai bine să faceți la începutul lunii, astfel încât să le puteți duce la cel puțin o luptă derapaj, precum și misiunea principală de sfârșit de lună.

Fiecare acțiune întreprinsă în timpul luptei câștigă un punct de sprijin. . Dacă folosești studentul deseori în luptă, poți acumula câteva puncte de sprijin dintr-o singură dată. Cu toate acestea, echipamentul studentului nu poate fi schimbat și nu câștigă experiență și nici nu se vor alătura automat după încheierea acelei luni.

Returnarea articolelor pierdute

Celălalt mod este găsirea obiectelor pierdute. și dându-le înapoi proprietarilor. Puteți afla mai multe despre asta în ghidul nostru de articole pierdute dar există mai multe articole în fiecare lună, iar returnarea acestora este un punct de sprijin suplimentar ușor și gratuit.

Activități

Alegerea mesei cu studenții și Invitarea lor să vă fie alături pentru practica corului vă va stimula și punctele de sprijin. În special, masa are șansa de a spori substanțial punctele de sprijin, dacă alegeți mâncarea potrivită pentru partenerii potriviți potriviți.

Pentru că puteți aduce doi studenți pentru activități de mese și coruri, sunt cei care cele mai bune opțiuni pentru creșterea nivelului de asistență cu studenții care nu se află în lista dvs.

Nu numai că puteți cheltui toate punctele de activitate pe un singur student (dacă doriți acest lucru), puteți face din al doilea student un altul pe care doriți să recrutezi sau să completezi cel de-al doilea slot cu un student de la propria ta casă.

Acestea fiind spuse, cel mai bine este să incluzi unul dintre proprii studenți cel puțin o dată, pentru a ajuta la menținerea motivației lor.

nivelează o prioritate, pe care îți recomandăm cu tărie să o faci, poți avea până la cinci puncte de activitate până la începutul White Clouds Capitolul 5. Dacă alegi să explorezi cel puțin de două ori pe parcursul lunii, sunt multe șanse să lucrezi la creșterea sprijinului puncte cu alte studențe nts.

Cadouri

Nu uitați unele dintre elementele pe care le găsiți, plus florile și legumele pe care le puteți crește în seră, faceți cadouri grozave. Puteți alege să oferiți cadoul oricărui student, dar încercați să vă asigurați că acesta se potrivește cu interesele lor, altfel nu veți primi niciun beneficiu de sprijin.

Aniversări

În sfârșit, nu ignorați zilele de naștere când apar în calendar.

La început puteți cumpăra flori doar. Cu toate acestea, după ce deblocați Petrecerea ceaiului în nori albi Capitolul 4, puteți alege să găzduiți o petrecere a ceaiului în onoarea acelui student.

Petrecerile pentru ceai au patru etape. În primele trei, trebuie să alegeți alegerea potrivită dintre trei posibile opțiuni de dialog și aveți doar 15 secunde pentru a o face.

Alegerea „corectă” este determinată de personalitatea celuilalt personaj, dar opțiunile tind să se schimbe. în timpul fiecărei petreceri a ceaiului; dacă toate celelalte nu reușesc să o înșurubați, nu ezitați să resetați soft (apăsați L, R, + și – în același timp) pentru a încerca din nou.

Dacă alegeți dreptul pentru primele trei, atunci veți obține un a patra opțiune, care este practic același lucru, împreună cu șansa de a oferi un cadou.

Dacă aveți succes în toate acestea, veți obține un spor imens de sprijin cu celălalt student.

Recrutarea studenților din alte case necesită timp, dar, din fericire, ai 12 luni să lucrezi la consolidarea abilităților, statisticilor și relațiilor tale.

În timp ce îți îmbunătățești Byleth în toate felurile, consultă celelalte noastre Emblema focului: trei case ghidează pentru și mai multe modalități de a-ți maximiza experiența în joc.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq ) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *