Red Dead Online continuă să evolueze: noi profesii care sosesc cu actualizări de vară

Celebră recordul jucătorilor conectați la GTA Online după deschiderea Casino and Diamond Resort, băieții Rockstar Games promit să extindă și mai mult universul vestic, deja uriaș Red Dead Online, cu adăugarea de noi profesii și activități de-a lungul verii. actualizări ale Red Dead Redemption 2.

Pune bazele experienței multiplayer a RDR2 cu sfârșitul beta Red Online Online, liderii din Grande R se pregătesc să evolueze lumea jocului odată cu introducerea profesiilor, roluri specializate în care utilizatorii vor putea să-și asume aspectul unor personaje capabile să forțeze o legătură profundă și, sperăm, durabilă cu Frontiera și locuitorii acesteia.

Fiecare profesie va oferi un experiență unică de joc și distracție, cu avantaje și reguli specifice la care să te supui pentru să infuzezi realismul în dinamica jocului multiplayer și îi vor permite pe autorii Jocurilor Rockstar să construiască o dimensiune a jocului „unde pasionații trebuie să trăiască într-o pace neliniștită, alegând să se unească sau să lupte singuri, luptând să supraviețuiască într-o lume plină de amenințări și oportunități„ .

Cu viitoarele actualizări ale Red Dead Online care vor putea fi descărcate gratuit de către utilizatorii Red Dead Redemption 2 pe PS4 și Xbox One, prin urmare, dezvoltatorii americani intenționează să introducă activități originale și nepublicate prin care să-i poată urmări pe criminalii căutați care poartă hainele vânători de recompense pentru a deveni comerciant pentru a se îmbogăți cu încasările activității sale legale (și nu) sau pentru a lua calea vânătorului de comori (sau mai bine zis, al colecționarului ) pentru a-și încerca norocul cu hărți de origine dubioasă.

Din nou, datorită acestor actualizări și actualizărilor ulterioare după sfârșitul verii, Rockstar intenționează să îmbunătățească sistemul de luptă, făcând controlul și mișcările mai receptive, aduc modificări aduse pagubelor cauzate jucătorilor care preferă să trăiască în pace în Frontieră și adaugă o mulțime de alte elemente la în lumea jocurilor. Începând cu următoarea actualizare, pe lângă adăugarea celor trei primele trei profesii de specialitate, va fi introdus și un sistem pentru să restabilească aspectul al alter-ego-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *