Red Dead Redemption 2: 25 de milioane de Copii Distribuite, Știri care vin pentru Online

 Red Dead Redemption 2

Capodopera lui Rockstar Games, Red Dead Redemption 2, a ajuns la un nou punct important: vestul lumii deschise, lăudat pentru narațiunea sa care a făcut-o una dintre cele mai importante jocuri de până acum, a distribuit cifra remarcabilă de 25 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Take-Two Interactive a declarat acest lucru în timpul unui raport financiar. Trebuie spus că acestea sunt copii distribuite retailerilor din întreaga lume și nu sunt exemplare vândute efectiv, dar numerele oferă încă o estimare destul de exactă a succesului de care se bucură jocul.

Red Dead Redemption 2 include și microtransacții, care adaugă un câștig suplimentar la cel generat doar de vânzările titlului în sine. Red Dead Online este într-o formă excelentă, potrivit CEO Strauss Zelnick, care s-a alăturat câștigurilor GTA Online (Grand Theft Auto V a distribuit, de asemenea, peste 110 milioane de exemplare de la lansare și a fost în Top 10 pe graficele de vânzare în cinci din ultimele șase luni) ar trebui să asigure companiei un buget bun pentru sfârșitul anului fiscal.

Același Zelnick a informat că pentru ambele jocuri vor exista conținut online diferite în viitor, și, prin urmare, Acestea vor continua să fie actualizate în mod regulat cu noi moduri, obiecte și altele multiplayer .

Pe scurt, un mare succes pentru Rockstar Rockstar și pentru jucătorii care se pot asigura: Roșu Dead Online și GTA Online se așteaptă adăugarea atât de multă carne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *