Remake FF7 va fi inovativ ca un capitol inedit al fanteziei finale, promite Kitase

Intervenit la marginea Festivalului Hong Kong, producătorul de remake FF7, Yoshinori Kitase, a încins activitatea autorilor săi și a îndemnat fanii să considere proiectul ca pe un capitol nepublicat al seriei Final Fantasy, mai degrabă decât o simplă reeditare pentru sistemele actuale. -gen.

În timpul panelului susținut la sfârșitul lunii iulie de Square Enix în cadrul târgului de jocuri video din China, Kitase a dorit să sublinieze faptul că Final Fantasy 7 Remake va fi foarte diferit în ceea ce privește jocul (și, probabil, narațiunea) în comparație cu capodopera originală, așa cum am putea ghici și la remorcă spectaculoasă E3 2019.

Potrivit maestrului japonez, de fapt, cu FF7 Remake echipa sa va continua să urmeze calea inovației, garantând astfel o experiență originală atât pentru începători, cât și pentru fanii de lungă durată. Kitase reiterează apoi cum echipa sa de dezvoltare este compusă din veterani care au lucrat la jocul inițial și din talentele tinere crescute mitul atemporal al Final Fantasy VII.

Vor fi mulțumită acestui amestec de experiență și entuziasm, producătorul Fake 7 Remake promite să ajungă la echilibru corect între inovație și tradiție , indiferent dacă este reprezentat de noutățile mecanicii de luptă (în ceea ce privește Sistemul Materia ), sau prin alegerile stilistice făcute în secțiunea grafică (de exemplu în Proiectarea lui Tifa ) sau modificări care ar fi putut fi făcute în complotul capodoperei din 1997.

Square Enix va deschide o nouă fereastră cu dimensiunea Final Fantasy 7 Remake Gamescom 2019 care va avea loc între 20 și 24 august la Köln în Köln cu un an demo redat de către fanii norocoși care vor călători în tribunele târgului german: între timp, vă reamintim că primul act al legendarul remake JRPG va fi disponibil începând 3 martie 2020, pe PS4 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *