Resident Evil domină lista celor mai vândute jocuri horror care au vândut vreodată în SUA

Mat Piscatella, un cunoscut analist al grupului SuperData Research, a efectuat un sondaj interesant în lumea jocurilor video horror întocmind o listă cu cele mai de succes nume găsite în acest gen din 1995 până în

Cercetarea, care în orice caz este limitată doar la piața americană, a relevat fără prea multe surprize că a fost Resident Evil franciza cea mai apreciată de jucători în toți acești ani. Clasamentul, de fapt, este condus de Resident Evil 5 pe prima poziție și Resident Evil 4 în secundă, în timp ce excelentul Dying Light (care va primi în curând o continuare) continuă să câștige cel mai mic pas al podiumului. De asemenea, există rezultate excelente în ceea ce privește Resident Evil 2, Resident Evil 7: Biohazard, Dead Space 2 și The Evil Within (vânzările digitale nu sunt luate în considerare). Puteți arunca o privire asupra clasamentului complet prin intermediul twitter-ului pe care vi l-am arătat în partea de jos a știrii.

Într-o postare ulterioară, Piscatella a subliniat că Resident Evil 2 s-ar clasifica pe primul loc dacă adăugăm vânzările atât ale originalului, publicate în 1998, cât și ale remake-ului recent sosit anul acesta. Refacerea aventurii horror a lui Leon Kennedy și Claire Redfield – continuă analistul – continuă să se vândă foarte bine și se apropie într-un mod surprinzător de rapid de vânzările întregului ciclu de viață al originalului Resident Evil 2.

a fost săpat. în genul Survival Horror … primii 3 best-seller-uri din toate timpurile pentru SUA sunt 1) Resident Evil 5, 2) Resident Evil 4 și 3) Dying Light. Cu toate acestea, dacă se combină vânzările Resident Evil 2 originale și remake-ul din 2019, acesta va apărea în top.

– Mat Piscatella (@MatPiscatella) 1 august 2019

Top 10 All-Time pentru SUA Sursa: Grupul NPD pic.twitter.com/ONSDFAKnck[19659002Alan—MatPiscatella(@MatPiscatella)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *