Revizuirea scaunului de joc din seria Ewin Knight: nu este un pas valabil

Un scaun de joc bun își merită greutatea în aur. Fie că stai câteva minute sau câteva ore, confortul este numele jocului. Pentru mulți, un scaun de lună bun pentru lumini ca un scaun de birou. El trage de două ori și suportă dubla povară.

Scaunul de joc din seria EwinRacing Knight încearcă să ofere o soluție pentru ambele situații. Construit pentru sesiuni de joc lungi și zile lungi de lucru deopotrivă, este menit să fie o soluție elegantă și ergonomică.

În ciuda măreției și alurei pe care o poartă cu numele său, Cavalerul nu strălucește și nu te mătura de pe picioare. Nu este complet inconfortabil, deoarece există câteva configurații care îl împiedică să inducă artrită cu debut precoce. Cu toate acestea, este un scaun care, în cele din urmă, nu își îndeplinește promisiunile.

Deconectare și montaj

Spre deosebire de alte scaune, asamblarea Cavalerului este ușoară și simplă. Folosind instrumentele furnizate în cutie, am asamblat scaunul în aproximativ 20 de minute în întregime.

Instrucțiunile incluse sunt în mare parte ușor de urmat și fac o treabă excelentă de a vă conduce de la un pas la altul. Singurul sughiț în care m-am confruntat a fost atunci când instrucțiunile solicitate pentru atașarea pernei lombare a scaunului pe corpul principal al scaunului printr-o curea – care nu este inclusă în acest model specific.

Cu toate acestea, apreciez lungimile cu care Ewin merge în etichetarea și segregarea fiecărei bucăți a scaunului, împreună cu separarea piulițelor și șuruburilor pentru fiecare piesă în pungi mici. Este un ajutor uriaș în procesul de asamblare, reducând drastic timpul necesar pentru a pune totul laolaltă.

Mai mult, Ewin oferă piulițe și șuruburi suplimentare în cazul în care ceva lipsește din cutie, ceea ce este o atingere frumoasă, având în vedere că nu este întotdeauna cazul altor mărci și piese de mobilier.

Proiecta

Scaunul de joc Knight este netăcut. Designul său general îl imită pe cel al altor scaune profesionale pentru jocuri, precum cele de la DXRacer și Secretlab. În multe feluri, este similar în stil cu Fotoliul de joc din seria Ewin Champion am trecut în revistă acum doi ani, deși elimină o parte din capcanele mai luxoase ale scaunului pentru a ajunge la un punct de preț mai mic.

Atât spătarul, cât și scaunul au piele ecologică neagră. Netezit la atingere, materialul antiaderent este perfect pentru a rămâne răcoros în timpul sesiunilor de jocuri de maraton.

Logo-ul Ewin este înglobat în partea de sus a spătarului și evidențiați colorate frumos cusute în sus pe laturi și în partea de sus. Scaunul pe care l-am revizuit are cusături roșii și evidențiază, dar sunt disponibile și variante de alb și albastru.

Cotierele scaunului folosesc ceea ce Ewin numește „tehnologie 2D”, deși tot ceea ce înseamnă este că sunt reglabile în sus și în jos; „tehnologia 4D” folosită pe scaunul ediției Champion permite reglarea laterală și rotirea.

În general, cotierele sunt adecvate și ceea ce s-ar aștepta de la un birou sau un scaun de joc. Totuși, în loc de butoane, partea exterioară a fiecărei cotiere prezintă un declanșator din plastic, care este folosit pentru a ridica și coborî.

În cele din urmă, partea de jos a scaunului este încercatul și adevăratul design de bază de 5 stele prezentat în aproape fiecare scaun de pe planetă. Roțile poartă culoarea evidențiată a scaunului. În cazul meu, roșu.

Confort

Cu toate acestea, există șanse să vedeți roșu indiferent de culoarea pe care o alegeți. Asta pentru că Cavalerul se simte ca așezat pe armura de platou.

În comparație cu Campionul cu Cavalerul, este clar să vedem că Cavalerul este mult mai zguduit decât compatriotul său atât în ​​scaun, cât și în spătar.

Ewin spune că folosește spumă de memorie turnată la rece ca suport în Cavaler. Din câte pot spune că este mai ales exact: este rece, aspru și lipsit de inimă. Oferă foarte puțină pernă reală pentru mușchii tăi. În afara cotierelor moale și confortabile, nu există zero pentru restul scaunului.

Singura pozitivă pe care o pot reuni este că suportul lombar este destul de al naibii de bine. Perna este confortabilă și, deși se mișcă și se prăbușește de fiecare dată când ies din scaun, se potrivește perfect și atenuează o bună cantitate de disconfort.

Scaunul poate fi oarecum confortabil, cu picioarele susținute în fața ta și după ce trageți perna capului în jos de sub gât.

Poate fi, de asemenea, oarecum confortabil într-o poziție înclinată, lucru ușor de obținut cu ajutorul mecanismului de înclinare al scaunului cu manetă, care poate produce diferite unghiuri înclinate de la 85 de grade la 155 de grade. Din păcate, spatele meu inferior a început să mă doară după numai aproximativ cinci minute într-o poziție complet înclinată.

În sfârșit, stând drept în sus, cu fundul până la spătarul scaunului, fără ca suportul lombar să pară cum ar fi fost folosit scaunul. Este cea mai bună poziție pentru confortul îndelungat al spatelui.

Din păcate, nici acest lucru nu este ideal. Deoarece cotierele nu se mișcă înainte sau înapoi, așezarea drept în sus înseamnă că coatele te așezi adesea pe partea posterioară a rezemărilor. Nu este o poziție ideală pentru brațele tale, și una care poate trimite încet dureri dureroase în umeri și în jos în antebrațe.

Pro:
  • Ușor de asamblat
  • Aspect elegant, profesionist
  • Cotiere confortabile dacă stai în față
  • Baza de calitate
  • Perna lombara placuta
Contra:
  • Garnitură de spumă subțire inconfortabilă
  • Spătar greu, neiertător
  • Greu de rulat pe covor
  • Fără curea pentru perna lombară

Este dificil să recomandăm scaunul de gamă din seria Knight, în special la prețul său cerut de 289 USD. Indiferent ce am încercat, nu am putut găsi o configurație confortabilă în timp ce folosesc scaunul mai mult de o săptămână.

În aproape orice situație, indiferent dacă era la serviciu sau la joacă, Cavalerul era mai incomod decât nu. În cele din urmă, asta este ceea ce contează în orice scaun, indiferent ce clopote sau fluiere ar putea sau nu să aibă.

Un lucru pozitiv pe care îl pot oferi este faptul că scaunul mă face să stau puțin mai dreaptă. Făcând acest lucru, creează un unghi ceva mai bun pentru dactilografiere. Comercializată ca o alegere ergonomică, asta îi oferă câteva puncte mici în cartea mea.

Mă doare să dau un scor atât de scăzut, dar dacă spatele și antebrațele mă durează după ce stau pe acest scaun mai mult de 30 de minute, pur și simplu nu pot să-l recomand.

[Notă: Ewin a furnizat o unitate de revizuire a seriei Ewin Knight în scopul acestei revizuiri.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *