Riot Games anunță că funcționează la un nou ritm de beat

 Jocuri Riot

În timpul EVO 2019, Tom Cannon a declarat că Riot Games lucrează la un nou joc de luptă, primul joc video din afara celebrei Ligă a Legende pentru compania californiană.

Tom Cannon, pe lângă faptul că este fondatorul EVO, împreună cu fratele său geamăn Tony este și șeful Radiant Entertainment un studio de dezvoltare care lucra la luptă. Rising Thunder înainte de a fi achiziționat de Riot Games în 2016. Rising Thunder s-a lăudat cu accesibilitate ridicată (toate mutările ar putea fi efectuate cu un singur buton), dar a fost anulată după achiziție. De ani buni au existat zvonuri despre existența unui nou joc de luptă sub egida Riot Games, iar acum am confirmat în sfârșit existența acestuia.

Imediat după declarațiile lui Cannon, Riot Games a emis o declarație oficială pentru să confirme jocul este într-adevăr în proces de dezvoltare. „Am experimentat impactul profund pe care acest gen îl poate avea asupra jucătorilor și vrem să aducem jocuri de luptă pentru mulți alți oameni. Muncim din greu pentru a crea un joc demn de atenție comunității și facem progrese. Dar mai este mult de făcut de la a face înainte de a putea dezvălui alte detalii „. Prin urmare, nu știm practic nimic despre acest proiect, cu excepția faptului că acesta există și se află în lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *