Roblox trece o altă etapă cu peste 100 de milioane de utilizatori Montly

Roblox Corporation a anunțat recent încă o etapă importantă pentru jocul său de sandbox Roblox . După un început lent în primii ani, Roblox are acum peste 100 de milioane de utilizatori care joacă activ jocul în fiecare lună.

Pentru referință, Roblox Corporation spune că numărul de utilizatori este mai mare decât populațiile de Tokyo, Shanghai și Delhi s-au combinat.

În onoarea realizării și în concordanță cu sărbătorile anterioare, Roblox Corporation oferă articolul Gold Row gratuit pentru o perioadă limitată de timp. O puteți găsi aici aici până pe 15 august.

Este o etapă importantă pentru orice joc online, unul Apex Legends și Fortnite nu au depășit în zilele lor înalte. Cu toate acestea, luând în considerare Roblox nu s-ar putea lăuda decât cu o mână de jucători doar câțiva ani după lansare, această etapă actuală semnifică o mare creștere în ultimii ani.

De fapt, a câștigat aproximativ 30 de milioane de utilizatori noi doar în ultimul an. Gamasutra a raportat Roblox a avut 70 de milioane de utilizatori lunari în septembrie cu aproximativ 10 miliarde de ore de logodnă în fiecare lună. Numărul de utilizator a urcat la 90 de milioane în aprilie 2019, după ce Roblox Corporation a adăugat suport în limbile franceză și germană.

Roblox Coporation nu a furnizat nicio speculație despre motivul pentru care jocul a crescut brusc atât de mult. Cu toate acestea, sugerează că creșterea este conectată la creșterea gradului de conștientizare a jocului, la faptul că este disponibil la scară globală și pe o varietate de dispozitive și la un interes reînnoit pentru jocuri similare, cum ar fi Minecraft .

Ca și Minecraft Roblox și-a dezvoltat propria bază de utilizatori care se perpetuează cu sine, cu studiile dedicate Roblox de dezvoltare și comunități răspândind în continuare cuvântul despre platformă și menținându-l în viață.

Totuși, popularitatea ei poate fi atribuită probabil furnizării unui mediu destul de sigur pentru vârsta de 13-18 ani – publicul țintă al jocului – să fie creativ și să învețe de la alții care joacă jocul.

! function (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *