Robot Fortnite sezonul 10 (BRUTE) cum funcționează

brutele Fortnite sezon X

Odată cu sezonul 10 al sezonului Fortnite / sezonul X, echipele Epic Games au adăugat o nouă metodă pentru a lupta cu alți jucători de pe insulă în modul Battle Royale. Acum veți avea ocazia să vă plimbați cu roboți de luptă super-alimentați, de asemenea, numiți B.R.U.T.E. sunt mecha cu două locuri cu arme impresionante. Citiți bine, două locuri, ceea ce înseamnă că puteți controla și exploda totul stând cu doi jucători în interiorul unuia dintre acești roboți.

Sariți și aruncați în aer structurile și clădirile din mediu, aterizând violent pe ele, folosiți super-arme, cum ar fi pușca la bord sau lansatorul de rachete. Carnage inamicul se clasează cu acest nou vehicul Fortnite sezonul 10.

Robotul Fortnite (BRUTE) sezonul 10 / X se poate face ce?

  • Robotul poate fi condus de unul sau doi jucători. Dacă sunteți doi, unul dintre voi este pilotul și celălalt este responsabil de a face din ploaie o ploaie distructivă pe adversarii care încă sunt pe pământ. Dacă sunteți solo, îl puteți pilota și puteți alterna între mișcare și luptă în orice moment.
  • Robotul poate face salturi super și distruge structuri / clădiri. Când distrugi o clădire, recuperezi automat resursele, lemnul, piatra sau metalul.
  • Pușca robotului are 10 gloanțe în revista sa și face 50 de puncte de deteriorare care pot fi înmulțite cu 1,5 prin împușcarea în cap.
  • Lansatorul de rachete poate trage până la 10 rachete simultan. Țineți cheia pentru a încărca rachetele și eliberați pentru a trage racheta împotriva adversarilor. Moartea și distrugerea așteaptă ce este pe pământ!
  • Sunteți expus atunci când stați în cabina robotului sau în cabina de filmare (BRUTE) din sezonul Fortnite10 (sezonul X), vă puteți proteja consumând 200 de materiale (orice!) produce un scut super care te va apăra de focul inamic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *