Ronaldinho devine ambasador pentru Scuf Gaming și se gândește la export

Ronaldinho devine ambasador

Legenda Carioca Ronaldinho a devenit ambasadorul producătorului de dispozitive de jocuri Scuf Gaming. Debutul la export al lui Ronaldhino a avut loc în octombrie 2018, când s-a lansat eLigaSul, un turneu Pro Evolution Soccer (numit acum eFootball PES) conceput pentru a găzdui competiții în 26 de țări.

Cu colaborarea decisivă cu Scuf Gaming, Ronaldinho va încerca și el și-a găsit propria organizație de export, care va fi numit R10.

Din câte știm, echipa o va face concurează în FIFA, cu talent brazilian. Scuf Gaming a promis că ” susțin cu mândrie această inițiativă excepțională, oferind echipei avantajul competitiv de care au nevoie pentru a avea succes „.

Ronaldhino a vorbit despre următoarea sa aventură la export într-un interviu, lansat cunoscutului portal sportiv din SUA ESPN:Echipa R10 este de fapt al doilea proiect de export al meu. În 2018, am creat eLigaSul pentru a începe în lumea e-fotbalului: am vrut să devenim o organizație puternică atât în ​​mediul FIFA, cât și în Pro Evolution Soccer. Sunt foarte fericit pentru că pot spune cu mândrie că am făcut-o: cu eLigaSul, suntem campioni mondiali PES! Echipa R10, dedicată FIFA, este următorul pas în acest proces „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *