Sabia și scutul Pokemon: Obstagoonul arată ca Simmonii? membrul Kiss este „flatat”!

Obstagoon

În ultimul trailer pentru Pokemon Spada și Scudo, Game Freak a prezentat publicului diverse noutăți din lumea Pokemon. Printre acestea se numără noua evoluție a Linoone.

Acesta din urmă, tipul Pokémon Buio / Normale Obstagoon, a atras curiozitatea multor utilizatori sociali, care în special pe Twitter au evidențiat frumos o asemănare între creatura Game Freak și … unul dintre membrii Sărut! Vorbim despre basist și cântăreț Gene Simmons: culorile, aspectul și limbajul Pokemon au evocat într-o parte a comunității imaginea membrului istoric al trupei.

Observațiile amuzate au ajuns în sfârșit la urechile însuși Simmons, care a decis să le comenteze oficial. Intervievat în această privință de către Newsweek portal, muzicianul a reacționat astfel la asemănarea ipoteză: „Pokemonii fac parte din familia noastră de zeci de ani, încă de când copiii noștri i-au descoperit. Și a vezi un Pokemon care aduce un omagiu sărutărilor mă măgulesc„. Pe scurt, se pare că artista a salutat ipotezele fanilor cu distracție! În orice caz, subliniem că Game Freak, din partea sa, nu a oferit nicio confirmare cu privire la faptul că Obstagoon reprezintă o referire la trupa istorică.

Și ce părere aveți despre acest nou Pokemon, vă place designul Obstagoon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *