Sabia și scutul Pokemon: Prezentarea locului de muncă Poké

Sabie și scut Pokémon: câștigătorul concursului Uniqlo este descalificat

Așa cum am promis în urmă cu câteva zile, în cursul după-amiezii a sosit în sfârșit informațiile noi așteptate despre Pokémon Sword și Shield, prin care am putea afla despre prezența Poké Job joc.

Acest sistem, care seamănă în unele moduri cu livrările unor capitole din Assassin’s Creed sau Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, vă permite să trimite-ți Pokemon la companii și universități pentru o anumită perioadă de timp. Unele dintre aceste misiuni vor necesita monștri specifice și, la întoarcerea lor, Pokemon trimis la muncă va primi puncte suplimentare de experiență și alte bonusuri. Evident, numărul de puncte primite va depinde de diverși factori, cum ar fi tipul de Pokemon trimis și durata lucrării. Va fi posibil să accesați ecranul Poké Job de la unul dintre numeroasele terminale situate în centrele Pokémon Galar și să trimiteți creaturile direct din casetă.

Vă reamintim că jocul va ajunge pe rafturile tuturor magazinelor începând cu 15 noiembrie 2019 exclusiv pe Nintendo Switch. La câteva zile după lansarea titlului, veți putea, de asemenea, să cumpărați exclusivitatea Tipul sabiei și scutului Nintendo Switch Lite.

Ați citit deja despre anunțul recent al Galar formează Pokémon Sword and Shield?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *