Sabie și scut Pokemon: Forme de Galar, Team Yell și rivali în Captura de ecran

Compania Pokemon a publicat o serie de capturi de ecran noi luat din Sabie și scut Pokemon, arătând în acțiune noile forme ale lui Galar, Team Yell și ale rivalilor Bede și Marnie. Imaginile sunt vizibile în galeria din partea de jos a paginii.

După cum a promis, atât de multe informații noi au ajuns astăzi despre Pokemon Sword and Shield. Compania Pokemon, de fapt, a lansat un nou trailer care prezintă formele lui Galar, Team Yell și noilor rivali Bede și Marnie.

După forma lui Alola văzută în Pokemon Sole și Luna, prin urmare, Game Freak a decis să continue să propună formele regionale, introducând în cazul Sabie și scut Pokemon formele din Galar. În acest caz, Weezing de Galar, Zigzaagon de Galar și Linoone de Galar au fost prezentate, pe care le puteți vedea în imaginile de mai jos.

Printre inovațiile prezentate am evidențiat și Team Yell, un grup de probleme care nu vor pierde nici o ocazie de a pune un jucător în roți jucătorilor. Mai mult, în timpul aventurii principale, va trebui să ne ocupăm și de rivali Bede și Marnie, care intenționează să devină campionii incontestabili ai regiunii Galar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *