Sabie și scut Pokemon: Morpeko devine un plus moale reversibil!

Pokemon Sword and Shield va fi la târgul World Hobby, noi detalii la sfârșitul lunii iunie

La câteva luni după publicarea pe Nintendo Switch a noii perechi de capitole din serie, Game Freak a pus la dispoziție un nou Trailer pentru Pokemon Sword și Shield.

Mulțumită celor din urmă, fanii creaturilor tandre au reușit să arunce o primă privire asupra unora dintre cei de-a opta generație Pokemon care vor popula viitorul Galar Pokedex. Printre acestea, o creatură deosebit de specială: Pokemon Doppiafaccia Morpeko. Pentru a-l face particular, găsim capacitatea sa de a-și schimba aspectul în funcție de anumite condiții.

Morpeko este, de fapt, un Pokemon flămând constant, de obicei din Electro Tip. Cu toate acestea, dacă pofta lui nu este satisfăcută pentru o perioadă excesiv de lungă, creatura se schimbă, devenind agresivă și variază tipul ei de la Electro la Dark. Concret, Abilitatea Panciapiena, caracteristic Morpeko, „Provoacă o schimbare de formă la fiecare rotație” și o variație în Rotiți Aura mutare, care va fi exact Electro sau Dark în funcție de tura.

Aceste caracteristici au intrigat în mod deosebit un fan al Pokemon, un artist activ pe platforma Etsy. Acesta din urmă, cunoscut sub numele de „Fatalplush„, Înfățișând exact Morpeko și care reflectă ambele identități. Puteți vedea o previzualizare direct în partea de jos a acestei știri: ce părere aveți despre această creație? Îți place noul Pokemon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *