Scandal E3: De asemenea, lista jurnaliștilor prezenți la ediția 2018 a scăpat?

Final Fantasy 7 și Cyberpunk 2077 conduc clasamentele pre-comandă după E3 2019

În ultimele zile, cazul scurgerea datelor personale ale „jurnaliștilor” prezente la E3 2019 a luat poziția. De fapt, organizatorul a publicat greșit un fișier excel care conține toate informațiile membrilor presei care au participat la eveniment.

Industria jocurilor raportează un zvon care adaugă alte elemente de îngrijorare pentru poveste, având în vedere că se pare că datele participanților la Ediția 2018 a evenimentului din Los Angeles au fost, de asemenea, scurs, inclusiv exact, numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefoane și uneori chiar adresa de domiciliu.

spărtură a fost descoperită chiar anul trecut, iar sursa a spus că a informat și ea ESA despre asta, fără a primi un răspuns. Conform afirmațiilor, lista ar fi disponibilă până foarte recent și, probabil, a fost eliminată atunci când a existat scandal în legătură cu ' E3 2019.

Nu numai că, împreună cu lista infamă de participanți din acest an și cea a jurnaliștilor prezenți la E3 2018, se pare că sunt disponibile și cele referitoare la edițiile 2004 și 2006. date de peste 8.000 de persoane au făcut domeniu public fără autorizare se discută. Pe scurt, o lovitură aspră pentru confidențialitate și mai ales pentru imaginea corpului organizator al evenimentului.

Ce părere aveți despre situație?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *