Se va întoarce celula Splinter? Ubisoft lucrează la IP, spune CEO-ul Guillemot

CELUL SPLINTER

În perioada imediat anterioară E3 2019 au fost urmărite mai multe zvonuri și zvonuri, unele dintre ele indicând o posibilă întoarcerea Splinter Cell, in timp ce altii exclus aceasta.

Recent Yves Guillemot, CEO al Ubisoft, a redeschis reflecțiile despre soarta acestei iubite saga de jocuri video. În timpul unui interviu acordat portalurilor chineze Bilibili și Gamersky, acesta din urmă a oferit un scurt, dar interesant comentariu asupra acestei chestiuni, care pare să sugereze că casa de software nu a uitat complet IP-ul.

Întrebat despre acest lucru, Guillemot a declarat: ” Pe Splinter Cell, vor fi câteva noi tipuri de experimente, dar mai departe diferite dispozitive (…) „. CEO a oferit, de asemenea, comentarii suplimentare cu privire la abordarea adoptată în acest context de către Ubisoft: ” Astăzi „s tiamo muncește din greu la brand că poate ajunge la un moment dat. Nu putem spune când este nevoie de timp, trebuie să descoperiți care este momentul potrivit pentru a vă întoarce excelent „.

Din păcate, declarațiile făcute nu oferă detalii specifice despre o posibilă revenire pe terenul lui Sam Fisher, deși referirea la „experimente” pe „dispozitive diferite” este cu siguranță interesantă. Splinter Cell a absentat de pe piața jocurilor de câțiva ani acum: ați dori să vă întoarceți? Ce ai dori să vezi într-un nou capitol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *