Sean Murray pe Sky’s No Man’s Beyond: Funcții noi, animale de companie și multe altele

Sean Murray pe No Man's Sky Beyond

Niciun om nu este dincolo de va ajunge pe 14 august și cu ocazia lansării acestei foarte importante actualizări gratuite a jocului, creatorul titlului, Sean Murray, a vorbit despre inovațiile introduse și în curând.

„Am vrut să facem ceea ce am numit versiunea 2.0 a jocului”, spune el. Există un mod de a spune în comedie: „puneți o pălărie pe o pălărie”. Echivalent cu momentul în care aveți un concept amuzant și în loc să dezvoltați acel concept adăugați un alt lucru, și apoi alte lucruri, poate amuzante, dar fără legătură. Puteți să faceți un alt râs, dar nu veți avea atenția publicului mult timp.

Pur și simplu spus, este un fel de ceea ce se întâmplă cu No Man's Sky, spune Murray. „Am adăugat construcția bazelor și parcă am adăugat un alt bloc în partea de sus a jocului. Apoi au sosit vehiculele, un alt bloc pe care să îl punem deasupra. Când introduceți un element, vă concentrați doar asupra acelui lucru fără a face ca totul să fie în mod deosebit de coeziv. Cu Dincolo am introdus multe alte lucruri noi, cum ar fi posibilitatea de a călări creaturi, dar le putem îmblânzi și chiar să le laptim, cu un nou sistem de gătit cu ajutorul căruia jucătorii pot crea mese noi și chiar le pot vinde, ca un soi de Deliveryroo de spațiu „.

Noua actualizare Beyond și-a stabilit, prin urmare, obiectivul de a introduce multe elemente noi într-un mod hotărât mai coeziv.

Ce vă așteptați de la Sky Beyond No No Man?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *