Seria Borderlands ar putea ajunge pe Nintendo Switch

Jocul Borderlands al anului

Ieri primul episod din Show-ul Borderlands a fost difuzat, o serie web lunară axată pe Landurile de frontieră 3, un titlu care a intrat pe piață în urmă cu doar o săptămână. În timpul emisiunii, regizorul creativ Paul Sage a putut să vorbească și despre saga în general și despre posibilul său aterizare pe Nintendo Switch.

Ca răspuns la întrebarea unui fan dornic să exploreze Pandora cu consola sa hibridă, Sage a rostit câteva cuvinte, dar semnificative: Niciodata sa nu spui niciodata . Practic, chiar dacă nu s-a anunțat încă nimic, se pare că echipa are în vedere cu adevărat ideea de a aduce saga la Nintendo Switch. Nu este prima dată când Gearbox și-a deschis porțile către această eventualitate. Șeful însuși, Randy Pitchford, s-a gândit deja la asta în aprilie trecută, când a spus că ar dori cu adevărat să-și vadă serialul pe consola Kyoto.

Nu ar fi rău să poți reda întreaga saga pe Nintendo Switch, probabil începând de la primul capitol, revenit deja în alte console anul acesta cu Borderlands: Game of the Year Edition. În acest moment, în orice caz, nu există încă nimic concret. Singurul titlu al Gearbox Software care va fi publicat pe hibrid este Bulletstorm Duke of Switch Edition. Vorbind despre Borderlands 3, evenimentul de la Bloody Harvest Halloween a fost dezvăluit în cadrul emisiunii de ieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *