Sezonul competitiv al Overwatch-ului 18 a fost amânat din cauza unei erori serioase de confruntare

lui Overwatch

Dezvoltatorii de Overwatch, în persoana lui Bill Warnecke, confirmă din paginile forumului oficial Blizzard că au decis să amâne competiționalul Sezonul 18 al trăgătorului lor de eroi iconici până la o dată ulterioară.

Conform celor specificate de Warnecke însuși, determinarea amânării noii faze multiplayer a lui Overwatch a fost descoperirea unei eroare serioasă la confecționarea meciurilor. Problema în cauză, semnalată de mulți fani ai trăgătorilor în ultimele zile, a apărut Puternic influențată Evaluare de îndemânare valori: observând eroarea, suportul tehnic al lui Blizzard a considerat, astfel, oportun să blocheze temporar activitățile competitive din sezonul 18 pentru a opera corespunzător ajustări la potrivire.

După cum sugerează aceiași administratori ai forumului oficial Blizzard, calendarul ales de casa de software din America de Nord pentru a anunța amânarea noului sezon de Overwatch a fost influențat și de coincidența cu Ziua Muncii din SUA sfârșit de săptămână, Ziua Muncii.

Așteptând să aflăm când va începe sezonul competitiv 18, vă reamintim că de la mijlocul lunii august Coada de roluri este disponibil în Overwatch și asta, de curând, au apărut zvonurile că Blizzard ar fi deja lucrează pe versiunea de Overwatch pentru Nintendo Switch s-au înmulțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *